Divni proizvodi brenda Terra Ceramica su savršeni božićni poklon

Divni proizvodi brenda Terra Ceramica su
savršeni božićni poklon

Izrada keramike u svijetu je već neko vrijeme trend kao i potreba. Rad s medijem kao što je glina pruža slobodu kreativnog izražavanja, a kroz samo nekoliko lekcija na blic radionicama poznate akademske kiparice Tee Radić, koja stoji iza brenda Terra Ceramica , moći ćete napraviti komade koji će u daljnjoj obradi biti savršeno funkcionalni za vaš dom i svakodnevnu upotrebu. Bit je u stvaranju korisnih komada, nečega s čim ćete biti u interakciji na dnevnoj bazi.

Glina nam može pomoći u borbi protiv stresa i na taj način postati terapija. Zanat kao što je keramika nije jednostavan; to su godine rada i učenja koje nikad ne prestaje i možda je baš u tome čar i popularnost kratkih blic radionica na kojima polaznici mogu proći jedan mali fragment svijeta keramike, kaže Tea.

Radionice rasprodane

Radionice je prvo počela održavati u svom ateljeu u Splitu. Ljudska interakcija na radionicama je svakako bonus. Kroz smijeh, emociju i priču stvaraju se posebne veze. To je bio primarni razlog zbog kojeg sam krenula s radionicama, prvo u Splitu gdje par puta godišnje održim radionice u svom ateljeu.

Nakon toga, započela je suradnju sa Školom za dizajn interijera Mirjane Mikulec. Sve je počelo spontano, prvo u sklopu InDizajn sajma 2018., a njihova uspješna suradnja nastavila se i ove godine. Radionice koje se održavaju u Školi za dizajn interijera Mirjane Mikulec popunile su se u rekordnom roku, pa tako ni za posljednje dvije planirane za ovu godinu, koje se održavaju 15. prosinca, više nema mjesta. To najbolje govori koliko su ljudi željni odmaka od svakodnevnice i bijega iz stvarnosti u svijet mašte.

Pop up dućan u Botaničaru

Međutim, ako se želite upoznati s Teinim radom i kupiti njene proizvode, dan ranije, 14. prosinca, dođite u jednodnevni Pop up dućan u Botaničar. Od 11 do 18 sati očekuje vas Tea i njezini radovi, od kojih su najpoznatije Pinch cup šalice s natpisima. Osim Tee i njezine Terre, moći ćete kupiti proizvode još dva hrvatska brenda: Apetitlih, iza kojeg stoji Ivana Strgar koja oslikava kuhinjski tekstil zanimljivim motivima te Sitolab Sanja Stojković koja se bavi izradom limitiranih otisaka na tekstil, kao i odjevnih predmeta i modnih dodatka. Zato, znate gdje trebate biti 14. prosinca. Možda pronađete savršeni božićni poklon!

Apetitlih
Sitolab

Foto: Terra Ceramica, Sitolab, Apetitlih

Preporuka

Zatvori