Razigrani amsterdamski dućan koji što prije želimo posjetiti

Razigrani amsterdamski dućan koji što
prije želimo posjetiti

Šarenilo uz mnoštvo boja i oblika, tako bi se najbolje mogao opisati dućan u koji smo se zaljubili na prvu. ted.amsterdam smješten je u Nizozemskoj metropoli i kupcima nudi jedinstven namještaj koji definitivno iskače iz okvira kada je u pitanju uređenje doma. Međutim, ovaj je prostor mnogo više od klasičnog dućana. Riječ je o multifunkcionalnom kreativnom prostoru.

Okosnica ponude svakako im je namještaj. Dio asortiman datira iz polovice 20. stoljeća i svojim nas retro štihom vraća u neka druga vremena i stilove koji ponovno postaju popularni u svijetu interijera. Kao kontrast ovom dijelu ponude tu su i suvremeni komadi zanimljivih boja i oblika te radovi lokalnih umjetnika koji savršeno zaokružuju ovaj kreativni prostor.

Komadi koji će zaokružiti svaku prostoriju

Udobne fotelje, stolci, stolovi, unikatna rasvjeta te razni dekorativni predmeti ove male oaze kreativnosti brzo su prepoznali brojni dizajneri interijera i svi oni željni estetski ugodnog i udobnog prostora.

U ponudi također imaju restaurirane komade namještaja koji su garancija jedinstvenog proizvoda. Stari komadi namještaja prepušteni su u ruke stručnjaka koji će ih ponovno pretvoriti u predmete koji će postati centar prostora kojeg uređujemo.

Vintage koji se spaja sa suvremenim dizajnom najbolje opisuje ovaj kreativni prostor koji na raspolaganju ima i uslugu iznajmljivanja. Naime, prostor je dostupan raznim kreativcima za fotografiranja, radionice i brojne druge kreativne evente.

Konstantna transformacija prostora

Prostor se konstantno transformira novim predmetima i komadima namještaja, a u svaka verzija zaista odiše kreativnošću i originalnošću. Jarke i neutralne boje, jednostavne i kompleksne linije, svi dizajni u ovom se prostoru savršeno nadopunjuju i tvore oazu koja odiše opuštenim vibracijama.

Iako na raspolaganju imaju webshop, trenutno dostavljaju isključivo unutar Nizozemske. Međutim, fantastične fotografije mogu vam poslužiti kao inspiracija kod uređenja, a brojni dizajneri namještaja čije artikle imaju u ponudi dostupni su i na našim prostorima.

Učitati još
Zatvori