Tapete ostaju jedan od najvećih trendova i u 2019.

Tapete ostaju jedan od najvećih
trendova i u 2019.

Prije par godina, odjednom su tapete od detalja koji smo navikli gledati samo u zastarjelim interijerima, postale cool odabir za bilo koju vrstu prostora, te je sukladno s time njihova popularnost rasla. Tako će i u 2019. godini jedan od statement trendova u uređenju interijera biti upravo tapete koje na poseban način mogu učiniti svaku sobu u stanu

Tapete za svaku prostoriju u stanu

Jedne od najljepših primjera tapeta na svjetskom tržištu ima švedski brend Sandberg Wallpaper. Dizajneri brenda ručno crtaju i kreiraju svaku tapetu od skice do finalnog proizvoda, inspirirani švedskim povijesnim i kulturnim nasljeđem. U svojoj ponudi imaju brojne dizajne i sve dostavljaju diljem svijeta, tako da o ovim minucioznim kreacijama na zidu, pravim umjetničkim djelima, možemo razmišljati i mi.

Jednom kad ugledate tako upečatljiv dizajn koji se nadvija u prostoru, može biti zastrašujuće, kao korak na koji se nikad ne bi mogli odlučiti. Ali s 2018. godinom vidjeli smo porast popularnosti statement zidova, što znači da nije potrebno baš cijelu prostoriju “presvući” tapetama, već možete odabrati samo jedan zid. Uzglavlje kreveta ili dječja soba odličan su primjer za to, hodnik ili samo jedan zid u dnevnoj sobi, koji će privlačiti pozornost na sebe, a koji će biti prigušen ostatkom neutralnih boja na zidovima.

U nastavku možete pogledati nekoliko primjera kako to rade Sandberg Wallpapers i inspirirati se za svoj dom.

Foto: Sandberg Wallpapers

Učitati još
Zatvori