Pronašli smo najkul tapete uz koje će svaki prostor izgledati raskošno

Pronašli smo najkul tapete uz koje će svaki
prostor izgledati raskošno

Tapete su posljednjih godina veliki trend koji je nekad bio sinonim za starinske stanove i uređenje iz nekih prošlih vremena. One sada dolaze u cijelom spektru uzoraka i boja te svakoj prostoriji mogu udahnuti novi život. Opcija je danas na tržištu zaista mnogo, a neki brendovi u svojoj ponudi imaju prava mala remek djela.

Papermint tapete – divan pariški brend tapeta

Pronašli smo upravo jedan takav brend. Riječ je o proizvođaču naziva Papermint, smještenom u Parizu. Njihov tim dizajnera osmišljava tapete koje će se uklopiti u svaku vrstu prostora ioživjetiu ju prema željama klijenta. Također nude i mogućnost personalizacije proizvoda, odnosno, tapetu će izraditi prema vašim željama!

Na njihovoj stranici tapete možete odabrati prema stilu ili vrsti prostorije, a veliki broj fotografija tapeta uklopljenih u određeni interijer zasigurno će olakšati potragu za onim savršenim. Art Deco, cvjetne, dječje, geometrijske ili minimalističke, kad je Papermint u pitanju, samo je nebo granica.

Što se tiče samog postavljanja tapeta, uvijek postoje određena pravila. Za početak, treba voditi računa o veličini prostorije. Ako je riječ o prostoriji manje kvadrature, jarke boje i “teži” uzorci mogli bi ju dodatno vizualno smanjiti.

Stoga će manje prostorije bolje podnijeti tapete s nešto sitnijim, ponavljajućim uzorkom, dok su veće prostorije one u kojima kreativnost pojedinca može doći do izražaja. Jarke boje i veći uzorci u potpunosti će transformirati prostoriju prema vašim željama.

Također, tapete danas dolaze u različitim izvedbama, tako da postoje i one koje dobro podnose vlagu i mogu se prati, što je postao idealan odabir za kupaonicu. Uvijek je tu i opcija stavljanja akcenta samo na jedan dio zida, a za takvo “igranje” s prostorom tapete su postale najpoželjnije i najjednostavnije rješenje.

Preporuka

Zatvori