Suncobrani koje želimo imati na svojim balkonima i terasama
Suncobrani koje želimo imati na svojim balkonima i terasama

Suncobrani koje želimo imati na
svojim balkonima i terasama

Ljeto nam je stiglo na velika vrata, pa naši eksterijeri više ne mogu funkcionirati bez pravilne zaštite od sunca. Razne tende, prirodna zaštita i hlad od drveća te suncobrani – sve je neophodno za prava i duga uživanja u sunčevim zrakama na našim terasama. Kako odabrati onaj pravi? Za početak važno je da ispunjava svrhu i štiti od sunca, a zatim da dobro izgleda. Možda je vrijeme da razmislite o suncobranima koji će vaš balkon pretvoriti u pravu chic oazu.

Vrijeme je uređenja balkona

Trend mjeseca u uređenju interijera definitivno su male proljetne balkonske oaze, a uz male promjene možete napraviti cozy atmosferu idealnu za ovo najljepše godišnje doba. Razmislite o sklopivim stolcima i stolovima, kako bi imali više mjesta. Posadite biljke, stavite lampice i iznesite lagane prekrivače i mekane jastučiće. Klupice, palete, razni vrtni namještaj savršeno će pristajati svakom balkonu, pa čak i onom malom, a pravi šarm dat će im suncobrani.

Suncobrani su hit

Suncobrane na balkonima i terasama jednostavno obožavamo. Njihova funkcija je jednostavna – štite nas od sunca, ali njihova uloga je puno veća. Svaki prostor pretvorit će u šarmantnu oazu, a ako odaberete one zanimljivih boja i uzoraka, instantno će vam popraviti raspoloženje. Suncobrani su poseban hit pogotovo na raznim gradskim balkonima na kojima svojim zanimljivim bojama i uzorcima unose pravi romantičan štih. Ono što je super, kada krenu godišnji, možete ih bez problema ponjeti na plažu. Nadamo se da smo vas inspirirali.

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori