Proljetni Stradivarius detalji koji će osvježiti svaki dom

Proljetni Stradivarius detalji koji
će osvježiti svaki dom

Unazad nekoliko godina, mnogi high street brendovi zakoračili su izvan modnog svijeta i obogatili svoju ponudu beauty linijama te linijama za uređenje doma. Ljupkim i trendi detaljima koji će svoje mjesto lako pronaći u svakom domu istaknuo se i high street brend Stradivarius.

Za proljetnu sezonu Stradivarius mini kolekcija detalja za uređenje interijera donosi nekoliko odličnih noviteta među kojima ćete bez sumnje pronaći nešto po mjeri svojeg stana ili kuće.

STRADIVARIUS DETALJI ZA DOM KOJE DONOSI PROLJEĆE

Jednostavan dizajn s trendi pomakom, neutralna paleta s dodatkom sjajnih metala i pravilni geometrijski oblici s neočekivanim detaljima ono su što će i ovog proljeća istaknuti Stradivarius dekorativne detalje kao savršeni odabir za svaki dom. Bez obzira volite li klasičan ili moderan stil, detalje koji će prekositi vremenu ili detalje koji prate najnovije trendove iz svijeta uređenja interijera, Stradivarius ih je na najbolji mogući način spojio unutar šarmantnih, praktičnih i pristupačnih dodataka koji će obogatiti dekorativnu priču vašeg doma.

Proljetna Stradivarius kolekcija posvećena detaljima za dom istaknula je nekoliko trendi favorita – metalne mreže ili spoj drvenog okvira i konopa stvorili su savršene organizacije ploče ili dekorativne detalje za zid na kojima ćete skupljati najbolje fotografije, karte i druge uspomene na nezaboravne trenutke. Dekorativna slova i ovog će proljeća biti jedan od najpoželjnijih detalj uz pomoć kojih prazni prostor na policama možete zamijeniti duhovitim ili pozitivnim porukama. Još jedan od detalja koji nikad ne izlazi iz mode je ogledalo, a u Stradivariusu ćete pronaći nekoliko zanimljivih modela koje krase jednostavni oblici i trendi motivi.

Najnovije dekorativne detalje u kojima ćete pronaći savršeni dodatak za proljetno osvježenje doma izdvojili smo u nastavku, a pronaći ih možete u Stradivarius trgovinama i u Stradivarius web trgovini.

Foto: Stradivarius

Učitati još
Zatvori