Kućni party nezamisliv je bez dekoriranog stolića za piće

Kućni party nezamisliv je bez
dekoriranog stolića za piće

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Nicole | Dogs & Design (@ashleynicoleinteriors) on

Blagdanska sezona tek nam dolazi, no za kućni party ne trebamo poseban povod. Druženje s prijateljima u atmosferi doma odlična je prilika za kreativne ideje dekoracije prostora. Kako uživanje uz ležerne razgovore dići na novu razinu? Piće je sastavni, ako ne i glavni sastojak u receptu uspješnog druženja. Često ne znamo gdje posložiti boce, vrčeve i čaše, a da to u prostoru lijepo izgleda.  Pokretni stolić savršeno je rješenje za prezentaciju napitaka, ali i dekoraciju prostora. Osim funkcionalnosti, efektan izgled čini ih odličnim detaljem za kutak u domu koji ćete koristiti i nakon zabave. Pokretni stolić apsolutni je hit za nadolazeće mjesece, a u nastavku potražite inspiraciju.

Stolić u funkciji barmena

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suitely (@suitely) on

Pokretni stolić sigurno ste viđali u finim hotelima. Dolaze u raznim dizajnima i materijalima na kotačiće ili bez, od drva, metala, stakla i mramora. U hotelima imaju funkcionalnu ulogu za serviranje doručka u sobi ili kao mini bar s grickalicama i pićima. Uređenje doma sve se više okreće nekonvencionalnim dekoracijama, a stolić za piće je jedna od njih. Biti dobar domaćin nije lako, pogotovo ako okupljate veću količinu prijatelja u domu. Kako bi svakome udovoljili i smiksali omiljeni napitak u savršenim omjerima ne trebate unajmiti profesionalnog barmena. Nespretno serviranje i manjak prostora u domu često završi razbijanjem čaša i prolijevanjem po tepisima i sofama. Odaberite dekorativni stolić koji se stilski uklapa u vaš interijer i sezona kućnih zabava može bezbrižno početi.

.. ili kućnog dekora

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mel Boyden (@melaniejadedesign) on

U posljednjih nekoliko godina kućna druženja dosegla su višu razinu. Pozivanje prijatelja u dom danas je prilika za dekoracijom prostora i prezentacijom finger fooda i pića. Gotovo je nezamislivo posluživati sokove i grickalice iz originalnih pakiranja, a zahvaljujući društvenim mrežama ideja za serviranje ne nedostaje. Preskočite boce, a sokove poslužite u vrčevima uz zdjelice s ledom. Staklene galone napunite vodom i ubacite narezane kriške limete i listiće mente. Unesite dašak luksuza kroz modele od zlatne i bakrene boje s plohom od mramora. Suvremeni interijeri industrijskog stila idealni su za stakleni dizajn. Naručite najljepše modele ili uz malo mašte običan stolić pretvorite u savršeni mini bar za kućni party. Društveno događanje ne može proći bez dobrih fotki, stoga učinite stolić za piće centrom zbivanja vašeg boravka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Whitney (@meraki_design_inc) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by west elm Boulder (@westelm_boulder) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FINOLA Jewelry ☆ (@finolajewelry) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rhonda Ferguson Jones (@rhondajones__) on

 

Target

Target

Target

 

Joss & Main

Joss & Main

Foto:Instagram, Target, Joss & Main

Učitati još
Zatvori