Otvaramo vrata stana u Singapuru koji je spoj elegancije i urbanosti
Otvaramo vrata stana u Singapuru koji je spoj elegancije i urbanosti

Otvaramo vrata stana u Singapuru koji je
spoj elegancije i urbanosti

Madspatial je zanimljiv Instagram profil koji istražuje fascinantan svijet prostornog dizajna i arhitekture. Sa strašću prema estetici i oko za detalje, ovaj profil nudi vizualno impresivan niz slika i sadržaja koji slave umjetnost i uređenje, kako unutar tako i izvan zgrada. Kreator, vlasnik i dizajner stana živi i radi u Singapuru, a dosadašnja izvještavanja medija o njegovom prostoru okarakterizirala su ga kao pravi europski spoj elegancije i funkcionalnosti. To je definitivno uspjelo samom profilu, ali i dizajneru da donese određen kredibilitet i time učini da ovaj prostor dobije zasluženu pažnju i izvan društvenih mrža.

Madspatialov feed je vizualno zadovoljstvo za sve one koji cijene dizajn interijera i prostornu estetiku. Prikazuje raznovrsne arhitektonske stilove, od modernih i elegantnih struktura do rustikalnih i bezvremenskih komada. Svaka objava je pažljivo odabrana da istakne jedinstvene karakteristike, inovativne dizajne i besprijekorno povezivanje forme i funkcije. Ovo je definitivno odličan izvor inspiracije, ali i trendova za one koji u istima i uživaju.

UMJETNOST: Fotografija / arhitektura i dizajn

Ovaj profil ne samo da predstavlja izvanrednu arhitektonsku inspiraciju, već nas uči i o fotografiji, istražuje kompleksan odnos između osobnih preferencija i prostora koje biramo i uređujemo, ali i da osvijestimo kako je dizajn interijera važan. Pored fascinantnog interijera tu su i gradski pejzaži Singapura, ali i inovativna prostorna rješenja koja demonstriraju kako arhitektura može duboko utjecati na našu svakodnevnicu. Također, i sama svakodnevica prikazana je tako da će vas sigurno inspirirati da određene rituale primijenite i u svom domu.

Priznanje kreativnim umovima

Madspatial također odaje priznanje kreativnim umovima izvanrednih struktura, namještaja i dekoracije. Tako sam profil često pruža uvide u arhitekte i dizajnere koji su oblikovali ovaj prostor svojim djelima. To znači da ih i sami možete istražiti te proširiti i vlastito polje interesa i znanja. Ova edukativna komponenta zasigurno dodaje dubinu profilu. Sve navedeno ovaj profil čini vrijednim resursom kako za ljubitelje dizajna, tako i za profesionalce koji traže inspiraciju za sebe i svoje projekte.

UMJETNOST: Svakodnevica

Ono što izdvaja Madspatial jeste definitivno njegova sposobnost da probudi radoznalost kod pratitelja, ali i inspirira kreativnost. Definitivno potiče da pogledamo svijet drugačijim očima, cijeneći umjetnost u prostorima koje često uzimamo “zdravo za gotovo”. Kao što su to kupatilo, dnevna soba, blagovaona, ali i mali self care rituali. Oni, koje svakodnevno koristimo sada već po automatizmu. Bez obzira tražite li inspiraciju za sljedeće renoviranje, studirate arhitekturu ili jednostavno imate naklonost prema uređenim prostorima, Madspatial nudi neprekidan tijek svježih ideja i inspiracije. Ono najbitnije, dizajn se uklapa u svakodnevan lifestyle.

U suštini, Instagram profil Madspatial predstavlja vizualno putovanje kroz fascinantan svijet prostornog dizajna i arhitekture. Prikazuje ljepotu, inovaciju i funkcionalnost prostora koje susrećemo u svakodnevnom životu, čineći ga obaveznom pratnjom za sve one koji cijene umjetnost prostornog dizajna.

*Članak preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram // @madspatial

Učitati još
Zatvori