Naučite kako nastaju najšarmantniji izlozi u gradu – i možda baš vaša ideja osvane na staklu

Naučite kako nastaju najšarmantniji izlozi u gradu – i možda baš vaša ideja osvane na staklu

Ako ste prolazili Dežmanovim prolazom niste mogli ne zamijetiti izloge -Love, Ana studija na kojima je uvijek ispričana neka priča. A sada ćete imati priliku doznati kako točno nastaju te naučiti kako i sami možete oslikati staklo. S idejama za blagdane koje se sigurno “kuhaju” u mnogim glavama, ovo je idealna prilika da naučite nešto novo i prigodno ukrasite svoje prozore.

SPOT kreativne radionice

Naime Ana Tevšić Nauković sa svojim timom pokreće SPOT kreativne radionice koje će se odvijati jednom mjesečno u prostorijama studija na adresi Dežmanov prolaz 4. Prva je planirana za 17. studeni od 11 do 14 sati.

Prva tema koja će se obrađivati je ilustriranje izloga: polaznici će dobiti uvid u to kako se pripremaju skice, kako se postavlja koncept te kako se razvija do finalnog crteža. Mogu se prijaviti svi koji imaju kreativnu stranu ili ju tek žele istražiti. Zainteresirani se mogu javiti na info@loveanadesign.com s imenom, prezimenom i starosti – i bit će im poslane upute za uplatu i rezervaciju mjesta. Ova radionica će iznimno biti otvorena za sve starije od 5 godina, inače će se radionice fokusirati na žene.

Radionica će trajati 3 sata; za to vrijeme polaznici će biti vođeni tako da se snađu u ovom zadatku – a odabrani crtež, koji će najbolje odgovarati zadanoj temi, bit će izveden na izlogu u predviđenom terminu.

Cijena prijave je 200 kn po osobi. Sve informacije o ovoj i radionicama koje će događati sljedećih mjeseci pratite na Facebook i Instagram stranicama SPOT radionica.

Foto: -Love, Ana Studio

Učitati još
Zatvori