Glumica Sophia Bush ima precool stan u koji bismo odmah uselili

Glumica Sophia Bush ima precool stan u
koji bismo odmah uselili

Američka glumica Sophia Bush, koju pamtimo po seriji One Tree Hill, prodaje svoj luksuzni penthouse u Chicagu. Cijena ovog divnog stana koji se prostire na 325 metara kvadratnih je 2.1 milijuna dolara, a svojim će cool interijerom zasigurno privući mnoge kupce. Bush ga je kupila 2015. godine, a u jednom je intervjuu ispričala kako ju je upravo ovaj stan inspirirao da s prijateljicom i dizajnericom interijera Lauren McGrady pokrene vlastitu firmu Filles de Rincón. Njih dvije zajedno su radile na interijeru ovog stana u kojem dominira industrijski stil i koji izgleda jako chic.

Prostrani stan industrijskog stila

Stan ima tri spavaće sobe i tri kupaonice, a dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica dizajnirani su kao open space. U dnevnom boravku ističu se viseće stepenice, visoki stropovi, puno prirodnog svjetla i kamin koji cijelu prostoriju čini toplijom i cozy.

U kuhinji dominiraju plavi elementi i dugačak centralni otok koji služi i kao šank, dok se pokraj nalazi se ‘breakfast nook’, savršeno mjesto za uživanje u jutarnjoj kavi.

Glavna spavaća soba također je velika i prostrana, a osim golemog bračnog kreveta, ovdje se nalazi i office space. Soba ima vlastitu kupaonicu u kojoj dominiraju kada i tuš od mramora i walk-in ormar. Druge dvije kupaonice također su posebne. Zelene pločice na podu i u tušu Sophia i Lauren same su dizajnirale po uzoru na jedan stari pariški kafić na koji je glumica naletjela na putovanju. Treća na prvu izgleda kao toalet, ali iza ovih tapeta kriju se vrata od tuš kabine.

Šećer na kraju je privatna krovna terasa s koje će novi vlasnik moći uživati u pogledu na grad.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori