Imamo ideju kako ukrasiti dom ovih blagdana – potrebne su vam samo šljokice i lampice
Imamo ideju kako ukrasiti dom ovih blagdana – potrebne su vam samo šljokice i lampice

Imamo ideju kako ukrasiti dom ovih blagdana – potrebne su vam samo šljokice i lampice

Sparkle and Shine! Podignite razinu glamura vašeg životnog prostora unošenjem privlačnih, zabavnih – šljokica i lampica. Sjajni i blistavi detalji mogu transformirati prostor dodajući mu notu sofisticiranosti i razigranosti. Nije li to sve što želimo u svom domu kada je riječ o praznicima? U ovom tekstu istražili smo kreativne načine koji vam ove blagdanske sezone mogu pomoći da uključite šljokice u dizajn interijera i time stvorite očaravajuću atmosferu koja će biti na potpuno novoj razini. Lampice će, tradicionalno, biti odlični saveznici. Evo kako sve iskombinirati na najbolji način.

šljokice
pexels

1) Zidne lampice i tapete

Počnite od najupečatljivijeg dijela koristeći moć lampica ili tapeta sa šljokicama za vaše zidove. Prvo, izaberite zid u svom domu koji želite ukrasiti, odaberite upečatljive boje ili jednu nijansu i nanesite veliki sloj glamuroznih lampica. Na taj način dodajete dubinu i određenu teksturu prostoru. Bez obzira želite li samo suptilan sjaj ili mnoštvo lampica na jednom mjestu, ovo je jedan od načina kako možete unijeti blagdanski duh. I sjajne tapete mogu odmah stvoriti osjećaj raskoši tijekom praznika. Odaberite svoj način i počnite.

2) Šljokičaste dekoracije

Mali, ali efektni – šljokičasti detalji mogu se postaviti na istaknuta mjesta u domu kako bi privukli pažnju i poboljšali ukupnu atmosferu. Razmotrite uvođenje jastučića, pokrivača sa šljokicama ili sjajnih trakica zavjesa u svoj prostor. Također, birajte vaze, okvire za slike ili stalke za svijeće s dodatkom šljokica kako biste dodali suptilnu eleganciju. Različite trakice i veći dekorativni elementi mogu dodatno unijeti sjaj u vaš dom.

šljokice
pexels
šljokice
pexles

3) Sjajni ili metalni elementi

Osvježite i dekorirajte svoj prostor svjetlucavim rasvjetnim tijelima ili dekoracijom. Lusteri, svijećnjaci, lampe s kristalnim detaljima ili metalnim završecima mogu stvoriti zapanjujuću igru svjetla i sjene. Reflektirajuće površine ne samo da će osvijetliti prostor već će i poboljšati blistavi efekt koji želimo postignuti.

4) Umjetnost i instalacije

Neka vaš prostor bude jedinstven kreiranjem ili kupovinom slika, plakata, crteža ili instalacija. Bilo da se radi o pravim slikama ili ukrasima na prozoru koju ste odabrali baš za period praznika, oba načina će vas služiti tijekom čitave sezone. Predlažemo čak i investiranje u disco kuglu za zabavan party efekt! Sve su to načini na koje možete unijeti dodatan sjaj u vaš interijer. Budite hrabri – svjetlucavi elementi i lampice su suptilni i njih nikad nije dosta!

šljokice
pexels

Prigrlite ove sezone magiju koju mogu kreirati šljokice, lampice i sjajni elementi te kreirajte glamurozni interijer. Ovakva transformacija životnog prostora definitivno u blagdansku atmosferu unosi sofisticirani raj koji oživljava vizualna osjetila. Strateškim uključivanjem šljokica u svoj dizajn interijera možete postići ravnotežu između elegancije i razigranosti, stvarajući dom koji sjaji sa stilom.

*Članak preuzet sa Journal.rs.

Foto: Pexels //  @Harry Cooke; @Skylar Kang; @Skylar Kang; @KoolShooters

Instagram // @christmas_interior.

Učitati još
Zatvori