Skriveno mjesto na Murteru za idiličan bijeg iz svakodnevice

Skriveno mjesto na Murteru za
idiličan bijeg iz svakodnevice

Immortelle Deluxe Beachfront Villa na Murteru

Immortelle Deluxe Beachfront Villa mjesto je koje osvaja na prvu. Smještena je na Murteru, a osim što je okružena divnom prirodom, ona daje poseban osjećaj eksluzivnosti jer je gostima ove vile na raspolaganju i privatna plaža. Spoj luksuza i individualnosti najbolje opisuje ovo mjesto koje jednako vole obitelji s djecom kao i pustolovi.

Bezbrižan odmor i avantura na Murteru

Immortelle Deluxe Beachront Villa potpuno je opremljena za savršen odmor, ali i za kreativne majstorije u kuhinji. Moći ćete i roštiljati u dobrom društvu koje ste poveli s sobom jer ćete imati na raspolaganjui vanjski roštilj. Tu ćete moći odmarati ne razmišljajući ni o čemu uz šum mora. No, ukoliko se zaželite avantura i pustolovina, Murter će vam omogućiti sve to jer, između ostalog, moći ćete roniti i upoznati se s podvodnim svijetom čudesnog otoka.

Interijer Immortelle Deluxe Beachfront Vile je decentan i ugodan. Naglasak je na tradicionalnom uređenju gdje dominira kamen i drvo. Kupaonica je uređena poput spa oaze s umirujućom kombinacijom smeđe i bijele boje. Udobne lounge ležaljke pružit će vam lijena popodneva o kojima ste maštali tijekom cijele godine, a spavaće sobe s mirisom Mediterana priuštit će vam san kao iz djetinjstva s pogledom na more, kamen i mediteransko raslinje.

Ova vila je pravi primjer idiličnog mjesta za odmor. Više detalja o Immortelle Deluxe Beachfront Villi pronađite na booking.com  i možda baš ona postane vaša sljedeća destinacija.

Foto: Immortelle Deluxe Beachfront Villa

Učitati još
Zatvori