Odmor iz snova je u ovoj prekrasnoj kamenoj vili s bazenom

Odmor iz snova je u ovoj prekrasnoj
kamenoj vili s bazenom

U mjestu Šišanu kraj Pule smjestila se ova divna kamena vila s početka stoljeća. Tradicionalna kombinacija kamena i drva podarila je ovoj vili poseban istarski šarm. Unutrašnjost je moderno uređena, ali i rustikalno, s osjećajem za detalje, što boravak u njoj čini kvalitetnim i ugodnim. U prizemlju se nalazi klimatizirani dnevni boravak s unutrašnjim kaminom, suvremeno opremljena kuhinja i jedan toalet. Drvene stube vode do četiri spavaće sobe, od kojih su dvije na katu i dvije u potkrovlju klimatizirane zbog dodatnog komfora.

Mjesto za odmor iz snova…

Interijer je uređen s posebnom pažnjom, pun nenametljivih detalja – kao što je tapiserije bračnog kreveta u spavaćoj sobi zapravo tapiserija Ivone Martinčić iz Voona Woola, fotografije koje krase zidove prostorija većinom su s potpisom Slavice Subotić-MacCormick, dok je umjesto ormara, ulogu štendera preuzela grana drveta… Cijeli interijer je složen da ostvaruje osjećaj prisne, intimne atmosfere s artističkim prizvukom.

Na zatvorenoj i lijepo uređenoj okućnici na raspolaganju stoji veliki vanjski bazen, poseban prostor sa saunom i jednom kupaonicom te vanjski kameni roštilj. U okolici možete posjetiti male lokalne konobe i vinski podrum renomiranoga istarskog vinara što će svakako vaš odmor učiniti jednim za pamćenje… Idealno je ovo mjesto i lokacija za one koji žele pobjeći od stresa, grada i obaveza. Maksimalan zvuk koji će dopirati do vas su zrikavci, šum lišća na povjetarcu i povremeni pljusak vode bazena… U nastavku pogledajte fotografije koje će vas, vjerujemo, odmah osvojiti i samo probajte zamislite te zvukove uz njih.

Za sve upite o smještaju posjetite villas-andromeda.com.

Foto: Slavica Subotić-MacCormick

Učitati još
Zatvori