Sinsay ima savršenu ‘Boho’ kolekciju za dom koja nas je oduševila

Sinsay ima savršenu ‘Boho’
kolekciju za dom koja nas je oduševila

Dolaskom toplijih i duljih dana, volimo da nam i životni prostor odiše laganijim i prozračnijim bojama, uzorcima i detaljima. Upravo zato Sinsay je predstavio novu kolekciju stvari za dom koje su upravo takve. Lagane, pastelne boje i efektni detalji zasigurno će se uklopiti u svaki interijer.

Sinsay home kolekcije već su se pokazale kao vrhunski omjer cijene i kvalitete, a u ponudi imaju zaista razne predmete kojima nećete moći odoljeti. Svjetiljke, ukrasne zdjele, mirisne svijeće i dekoracije – u svemu su korišteni prirodni materijali koji smiruju interijer, a ugodni tekstili korišteni su u izradi raznih prekrivača, deka te ručnika.

Jastučnica

‘Boho’ – kolekcija kao stvorena za toplije dane

Nova kolekcija nazvana je Boho, ime koje se savršeno uklapa u ovaj koncept. Upravo boho je riječ koju često povezujemo s ljetom, boravcima na otvorenom, festivalima I bezbrižnim uživanjem. Od vaza, svijeća, dekoracija, pa sve do fantastičnih sagova i lampi, sada sve možete pronaći na jednom mjestu i opremiti svoj prostor.

Upečatljivi dekor ni ovoga puta nije izostao, a kutije i košare za pohranu nikada nisu izgledale atraktivnije. Cijelu kolekciju možete naručiti i preko webshopa, gdje možete pogledati i ostale artikle koji će obilježiti ovo proljeće i ljeto!

Svjetiljka
Vaza
Košara
Ukrasni pladanj
Sag
Ukrasna zdjela
Tegla za biljke

Foto: Sinsay

Učitati još
Zatvori