Simpatičan apartman u samom centru Splita

Simpatičan apartman u samom centru Splita

apartman-split-14

U centru Splita, samo nekoliko minuta od Dioklecijanove palače, smjestilo se ovo simpatično potkrovlje u kojem bi s guštom odsjeli. Apartman Love my Split je nastao kompletnim rušenjem i renovacijom potkrovlja 400 godina stare obiteljske kamene kuće, zaštićene kulturne baštine, prema projektu arhitekta Dragana Žuvele.

apartman-split-12

Apartman za savršen odmor

Stan se sastoji od 25 četvornih metara unutarnjeg prostora dnevnog boravka, open space kuhinje i kupaonice, stepenica koje vode na galeriju (cca 14 m2) koja je u funkciji spavaće sobe te prostrane sunčane terase (cca 12 m2) s prostorom za ležanje, sjedenje i uživanje. Prostorom dominiraju drvo i čelik, te je s visokim krovištem dobiven dojam otvorenosti prostora. Za dizajn interijera bile su zaslužne Melanija Meneghello i Dijana Barić Perić.

apartman-split-13

Galerija i stepenice su napravljene od čelika te se kompletna konstrukcija vidi, a ujedno je i otvorena da daje dojam prostranosti i prozračnosti prostora. Uspinjanjem po stepenicama dočekat će vas bračni krevet i dio stana namijenjen opuštanju, dok je donja razina idealna za kuhanje i druženje.

apartman-split-15

Klizna stijenka prema terasi se kompletno otvara i ulazi u zid te se time dobija dojam otvorenosti i spajanja. Kupaonica se sastoji od walk in tuša i umivaonika s velikim okruglim ogledalom što prostor cini vecim. Ružičasti ugradbeni ormar kraj vrata je napravljen po mjeri te se u jednoj polovici nalaze bojler i perilica za rublje, a u drugoj polovici je garderobni dio. Od istog ružičastog materijala su napravljene police na galeriji koje služe kao noćni ormarići.

apartman-split-8

U stanu se jako pazilo na sve detalje i da se maksimizira ama baš svaki djelić prostora za apsolutnu funkcionalnost. Stan je idealan za parove kojima su dosadili klasično uređeni interijeri – ovdje će zaista uživati u prostoru punom svjetla i boja.

Ovo potkrovlje uređeno s puno ljubavi možete iznajmiti putem Airbnb-a, pronađite ga na ovom linku.

apartman-split-9

apartman-split-10

apartman-split-16

apartman-split-17

apartman-split-5 apartman-split-6 apartman-split-7

apartman-split-1 apartman-split-2 apartman-split-3 apartman-split-4

Foto: Diana Jerković Junaković

Učitati još
Zatvori