Šareni dom ove stilistice na listi je top 5 londonskih blogova o interijerima

Šareni dom ove stilistice na listi je top 5
londonskih blogova o interijerima

Šareni dom poznate stilistice interijera, Geraldine Tan, pretvorio se u blog s divnim fotkama i tako došao na zavidnih top 5 londonskih blogova o uređenju doma. U njemu smo pronašli inspiraciju za proljetni make over doma, jer ono što ćete prvo primijetiti na njenom Instagram profilu su vibrantne, vesele boje baš za sezonu pred nama.

Ljubav i strast prema estetici pojavili su se još davno prije nego li se upustila u dekoriranje vlastitog doma. No, s vremenom kako su se stvari odvijale, postala je poznata londonska influencerica i pokrenula vlastiti blog littleBIGBELL. Šareni dom prepun detalja garantirano popravlja raspoloženje već na prvi pogled.

Šareni dom londonske stilistice interijera

Nije iznenađujuće da baš stilistica koja se profesionalno bavi uređenjem domova i sama ima divan dom. Zahvaljujući predanosti viziji i ideji, njen blog dobio je brojne nagrade, a sve što vas zanima o interijerima, dizajnu i ‘lifestyleu’ možete pročitati na njemu. Zaštitni znak i obilježje stila simpatične Geraldine definitivno su boje. No, osim fotki svog doma koje svakodnevno gledamo na njenom Instagramu, upravo je njezin blog poslužio kao platforma i ‘odskočna daska’ brojnim mladim talentima u usponu.

Vibrantne boje i divni detalji

Šareni dom engleske blogerice krase divni detalji i teško je izabrati najljepšu prostoriju u domu. Dugine boje obasjavaju interijer kroz upečatljive komade namještaja, okvire za slike, postere, tepihe i jastuke. Pomalo eklektičan dojam na prvi pogled izgleda kao savršeni kaos. Kombinirati nijanse i tonove zaista nije lako. No, ipak vrijedi riskirati i maksimalno se poigrati kombinirajući maštovite tkanine materijala, tonove na zidovima i nijanse na detaljima koje bi inače smatrali nespojivima.

Tonovi i nijanse koji unose vedrinu

Proljeće osim viših temperatura donosi pregršt sunca koje će obasjati naše domove. Idealno je vrijeme za redekoraciju i osvježenje kako bi svoj životni prostor učinili još vedrijim. Boje koje su se istaknule kao najpoželjnije ove sezone su sve nijanse žute od one boje limuna pa do zlaćane boje senfa.

Galerija slika oduvijek je bila originalan način za ukrašavanje velikih zidova. Pogotovo ako ne želite tapete, a niste sigurni kako popuniti ‘prazninu’. Boja mente, plava i roza nisu rezervirane za dječje sobice. U to nas je uvjerila Geraldine koja je svoj dnevni boravak dekorirala upravo u toj šarenoj paleti. Jarke boje, potpuno kontradiktorno sparivanje uzoraka, kristalni luster, raskošne štukature i još mnogo toga pronašli smo u divnom stanu u centru Londona.

Foto: Instagram (@littlebigbell)

 

Učitati još
Zatvori