Rooftop bar s pogledom na cijeli Zagreb

Rooftop bar s pogledom na cijeli Zagreb

S idiličnim pogledom na Zagreb, na 26. katu zgrade u Strojarskoj 20, otvoreno je mjesto za opuštanje – Rooftop Lateral, zamišljen kao oaza mira, udobnosti i rađanja novih uspomena.

Rooftop Lateral

Rooftop Lateral predstavlja novitet i originalnost, a i sam ambijent i ponuda se potpuno izdvaja od svega dosad viđenog. Riječ je o ambijentalnom vrtu u čijem će prostoru posjetitelji moći uživati uz najbolje koktele i brojna druga pića, uz odličnu zabavu i glazbu. Iako je prostor smješten u centru Zagreba, uređenje ostavlja dojam da u tijeku ili nakon napornog radnog dana barem nakratko gosti mogu pobjeći daleko od gradske vreve. U čarobnom pogledu na grad koji naprosto oduzima dah posjetitelji će moći uživati svakoga dana do 18 sati, a petkom do 22 sata, sve do 16. srpnja.

Već u petak 18. svibnja Belvedere Rooftop Lateral otvara vrata svim posjetiteljima, a svi oni će moći uživati u zanimljivim radionicama uz stručne upute barmena, ali i sami kreirati koktel kojeg žele piti te ih čeka vrhunska glazbena zabava.

Rooftop Lateral predstavlja novo jedinstveno mjesto koje pojam barske ponude podiže na potpuno novu dimenziju, a Zagreb čini bogatijim za destinaciju idealnu za prijateljstva ili poslovna druženja.

 

Učitati još
Zatvori