Skandinavski brend Ferm living oduševljava kolekcijom čaša Ripple

Skandinavski brend Ferm living
oduševljava kolekcijom čaša Ripple

Da Skandinavci imaju ukusa sasvim je poznato. Od mode pa do uređenja interijera, kod njih je sve sa stilom. Baš kao i Ripple čaše koje smo pronašli u asortimanu danskog Ferm livinga. Neobičan, a jednostavan dizajn razlozi su zbog kojih ove čaše želimo za sva rashlađujuća pića u nadolazećoj ljetnoj sezoni.

Ripple čaše čine jedinstvenu kolekciju

Ripple kolekcija čaša privukla nam je pažnju, osobito set onih za vodu jer se radi o vrlo neobičnom dizajnu kojeg krase različite visine baza. S njima nam se čini kao da je noćnoj mori razlikovanja čaša došao kraj. Sigurno vam je poznat onaj problem kada je ekipa kod vas, čaše se pomiješaju i više nitko ne zna čija je čija. S ovim setom, svaka je čaša drugačija pa po tome i lako pamtljiva. Prepoznatljivost dizajna također leži u prekrasno izrezbareno vaovitoj površini, a sve čaše dolaze u prozirnoj i sivoj varijanti. Odlična je stvar što u ovoj kolekciji možete pronaći čaše za sve vrste pića: i za vino, i za koktele, i za šampanjac i za kratka pića. Tu je čak i vrč za vodu ili neki fini sok. Rekli bismo da su o svim kategorijama mislili kada su stvarali Ripple kolekciju.

Stakleno posuđe brenda Ferm living svoj je dom smjestilo u kineskoj pokrajini nedaleko od Pekinga. Tamo se nalazi njihova tvornica, s tradicijom više od 40 godina izgrađenoj na obiteljskim vrijednostima, koja je poznata po ručnoj izvrsnoj izradi staklenog posuđa. Svako Ripple staklo pažljivo se čisti tri puta prije završne provjere kvalitete. Kako je svako Ripple staklo puhano, svaki komad je zbog toga jedinstven i niti jedan nije 100% identičan.

Spoj skandinavskog dizajna i tradicije

Ferm living je skandinavski brend s lokacijom u Kopenhagenu. Njihova filozofija je spajanje skandinavskog načina razmišljanja s globalnim vještinama i tradicijom. Kako iz brenda kažu: „Na temelju strasti prema autentičnom dizajnu i s odgovornošću svakog izbora koji donosimo, stvaramo iskrene proizvode i mirno okruženje koje inspirira da uravnotežite kontraste u životu“.

Čaše su samo jedan od njihovih proizvoda, a osim toga izrađuju i namještaj, rasvjetu, zidne tapete, tekstil i razne druge dodatke i ukrase za kućanstvo.

Detaljniji uvid njihovih kolekcija koje definiraju meki oblici, bogate teksture i neobični detalji možete pogledati na službenoj web stranici.

Foto: Ferm Living

Učitati još
Zatvori