Retro štih i pastelne boje u kući jedne od naših omiljenih blogerica

Retro štih i pastelne boje u kući jedne
od naših omiljenih blogerica

Instagram sad već služi za najrazličitije vidove inspiracije. Od one modne, preko hrane i putovanja, pa sve do dizajna interijera. I još stotine polja između, no uređenje prostora je naš današnji fokus. Definitivno se razvio u jednu od najboljih platformi za traženje novih ideja, razmišljanje o svojem domu iz snova, istraživanje trendova i “pikiranje” novih stvari koje želimo kupiti”.

Posebno volimo zaviriti u domove modnih blogerica da vidimo kako se njihov stil reflektira u interijeru. Posljednja na listi je kuća Courtney Halverson i njenog muža Erica Neujahra. Courtney ćete prepoznati po aliasu @prettylittlefawn, a ako pratite modne transformacije, nije teško zamisliti kako izgleda unutrašnjost njihove kuće. Mladi bračni par živi u Kaliforniji, a krajem prošle godine su se iz manjeg stana preselili u kuću što je otvorilo brojne nove mogućnosti za Courtneyinu kreativnost.

Inspiracija se krije iza hashtaga #PLFhome

#PLFhome reflektira dozu retro štiha, no u kombinaciji s modernim komadima. U kući se može pronaći i boho utjecaja u vidu pletenih detalja i drvenih komada, a vidljiva je i velika ljubav prema pastelnim bojama, ponajviše ružičastoj, u koju je, primjerice, obojana spavaća soba. Radni kutak smješten je u veliku sobu koja služi i kao walk-in ormar i mjesto za odmaranje, a kuhinja s blagavaonicom spaja se s dnevnom sobom.

Cijeli prostor zbog svojih boja, toplog trešnjinog drveta i s ukusom odmjerenih detalja, odiše smirujućom energijom. Donosimo nekoliko kadrova, a ostatak možete uvijek pratiti na Courtneyinom Instagramu – blogerica često otkriva gdje je nabavila koje komade.

Učitati još
Zatvori