Slatki retro stančić iz Beograda s potpisom Ide Prester

Slatki retro stančić iz Beograda s
potpisom Ide Prester

Beograd je posljednjih godina sve privlačnija turistička destinacija. I baš kao u brojnim europskim i svjetskim metropolama za uzbudljive sadržaje ne morate čekati turističku sezonu.

Tu je cijele godine zanimljivo. Od aktivnosti na beogradskom moru, odnosno popularnoj Adi, do festivala, koncerata, ulične umjetnosti i performansa, izložaba, sjajne gastro ponude koja se prepričava u cijelom svijetu do noćnog života koji je postao jedan od simbola Beograda.

Opcije za smještaj su brojne jer mnogi ugledni svjetski lanci hotela pronašli su svoje mjesto na betonu srpske metropole, brojni artistički boutique hoteli kriju se u kutevima Beograda, ali i vrlo praktični hosteli.

No, ono što je posebno zanimljivo, pogotovo ukoliko volite kreirati raspored po svome, uživati u potpunom miru u prvoj jutarnjoj kavi i planirati dan, onda su za vas idealni apartmani koji će vam pružiti osjećaj kao da ste kod kuće.

Designers Apartment Pionir

Jedan takav je upravo ovih dana otvorio svoja vrata za sve goste željne odmora, ali i dobrog provoda. Iza ideje o uređenju stana u slatko, retro mjesto za odmor stoji poznata voditeljica, pjevačica i svestrana kreativka – Ida Prester.

Zavirite u stan koji je uredila u retro chic stilu s energijom 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća, za sve ljubitelje vintage energije i eklektične vibrantnosti.

Stan je idealan za obitelj s djecom

Stan je idealan i za obitelji s djecom jer je prilagođen i mališanima. Uređena je sobica za djecu s krevetima na kat, igračkama, nježnim bojama i toplom kućnom atmosferom.

Kuhinja je prava retro zona. Plava boja podiže prostor i daje mu vedrinu i šarm, a drvene letvice na zidovima vratit će vas u doba djetinjstva i topao ambijent bakine kuhinje.

Kićeni okviri za slike i gobleni su svuda u stanu pa čak i u kupaonici što dodatno naglašava vintage efekte zbog kojih je ovaj stan toliko sladak.

U stanu su i retro igračke, poput dječjeg konjića. I sve je puno sobnog bilja što dodatno naglašava toplinu doma. Svi ti detalji izazivaju osmijeh na licu.

Crvene lampe, plave foteljice i zeleni zastori skladno funkcioniraju u ovom prostoru i pravi su primjer koliko color blocking može biti efektan i zanimljiv čak i u uređenju interijera. A prostorom vlada poseban osjećaj ljubavi.

Spoj modernog i retro stila

Kreveti su udobni i prostrani, stan je prepun prirodne svjetlosti i vedrine pa ćete se dobro odmoriti boraveći u ovom prostoru.

Ovaj slatki stan prpošne energije savršen je spoj modernost i retro stila koji će vam pružiti mjesto za predah od dugih šetnji i uzbudljivih doživljaja tijekom putovanja, topao kutak i bazu za odakle ćete otisnuti u nova istraživanja.

Smješten je u središtu grada u neposrednoj blizini jednog od najljepših beogradskih parkova, Tašmajdana pa će vam sve biti na dohvat ruke.

Ukoliko uskoro planirate put u Beograd i želite rezervirati ovaj simpatični stančić, možete to učiniti putem stranice.

Foto: Relja Ivanić

Učitati još
Zatvori