Različiti namještaj – trend iza uređenja najzanimljivijih domova

Različiti namještaj – trend iza
uređenja najzanimljivijih domova

Samo nekoliko komada namještaja i detalja dovoljno je da gotovo svaki prostor pretvorimo u dom. Kako bismo prostoru dali ne samo praktičnu stranu odabirom udobnog kreveta za spavaću sobu ili običnog štednjaka za kuhinju, svijet uređenje interijera neprestano stvara nove trendove, ističe zanimljive dekorativne detalje i otkriva ideje kako uz pomoć malih trikova izvući najviše iz prostora koji imate i kako se u njemu osjećati što bolje. Upravo je osobni stil u uređenju interijera ono što se nalazi iza posljednjeg trend koji je oduševio mnoge i istaknuo se kao trik iza većine najzanimljivije uređenih prostora. Kao savršeni odraz vremena u kojem živimo i kao odabir koji će svakoj prostoriji dati vaš osobni pečat, trend različitog namještaja je jednostavno genijalan i s razlogom jedan od najpopularnijih u svijetu interijera trenutno.

RAZLIČITI NAMJEŠTAJ – TREND S (VAŠIM) KARAKTEROM

Iako je donedavno bilo gotovo nezamislivo spojiti različite komade namještaja koji naizgled nemaju baš ništa zajedničko unutar jedne prostorije, trend različitog namještaja danas je jedan od najpopularnijih trendova u svijetu interijera. Kako bi unutar svake prostorije stvorili priču koja odražava naš stil i karakter, ali istovremeno savršeno odgovara našoj svakodnevici i načinu na koji provodimo vrijeme unutar našeg doma, mnogi su posegnuli za spajanje naizgled nespojivog – različitih komada. Stolice različitog dizajna okupljene oko istog stola ili dvije potpuno različite komode postavljene unutar istog prostora svaki kutak u stanu čine posebnijim i donose osobnu notu njegovih ukućana.

Istovremeno, popularan trend spajanja različitog namještaja unutar jedne prostorije stvara vrlo efektan izgled čak i u najjednostavnije uređenim prostorijama. Iako je započeo unutar vrlo eklektičnog stila unutar svijeta uređenje interijera, trend različitog namještaja brzo se istaknuo kao savršeni trik za minimalistički uređene prostore u kojima, zadržavajući jednostavnost linija i neutralnu paletu boja, razbija monotonije i donosi pomak od očekivanog i predvidljivog. Osim jednostavnosti linija i neutralne palete boja, spoj komplementarnih boja, potpuno različitih komada namještaja od istog materijala i detalji kojima ćete ih okružiti unijet će sklad u svaki prostor u uređenju kojeg koristiti spoj različitog namještaja.

Bilo da prostorije svog doma želite ispuniti komadima namještaja iz različitog vremena, u različitim bojama ili s tek malom razlikom u dizajnu i izgledu, bilo da je vaš stil eklektičan i razigran ili jednostavan i elegantan, trend različitog namještaja je odlična ideja za uređenje svakog prostora upravo zbog činjenice da ga možete prilagoditi svom osobnom prostoru i stilu.

Kako izgleda kad se u jednom prostoru spoji naizgled nespojivo? Zavirite u predivne Instagram domove koji će vas zasigurno inspirirati da neke od trikova iskoristite unutar svojeg doma.

Učitati još
Zatvori