Nova Zara Home kolekcija komadima od prirodnih materijala priziva ljeto

Nova Zara Home kolekcija komadima od
prirodnih materijala priziva ljeto

Ljeto samo što nije došlo. Sve duži i topliji dani izmamili su nas van, a omiljena mjesta gdje se nakon napornog radnog dana opuštamo su balkon, terasa ili vrt. Nova kolekcija Zare Home fokusirana je upravo na otvorene prostore gdje ćemo u narednim mjesecima provoditi većinu svog vremena.

U fokusu su prirodni materijali, prvenstveno ratan i rafija koji sami po sebi prizivaju ljeto. Udobnost i šarm kojim zrače detalji od pletenog namještaja rafije i ratana vrlo su popularni posljednjih nekoliko godina pa su nezaobilazni u uređenju balkona i terasa. Međutim, namještaj i detalji od spomenutih materijala vrlo su omiljeni i u interijerima jer se dobro uklapaju u bilo koji stil uređenja. Neutralnih su boja pa ih je moguće kombinirati sa svim ostalim nijansama i bojama.

Prirodni materijali u fokusu nove Zara Home kolekcije

U novoj Zara Home kolekciji za ljeto 2020. pronaći ćete komade koji će vam dobro doći kako u zatvorenom prostoru, tako i na terasama ili u vrtu. Košare od ratana, vaze s jutenim detaljima i lampe od ratana bit će savršen detalj kojim ćete u svoj dnevni boravak ili spavaću sobu unijeti dašak ljeta. S druge strane, sklopivi stolac od ratana i pladanj od istog materijala idealni su za piknik u vrtu ili na nekoj livadi izvan grada.

Ako volite saditi cvijeće ili začinsko bilje, oduševit će vas prekrasne posude nepravilog oblika, dok će zelene vaze biti divna dekoracija na blagovaonskom stolu.

U nastavku donosimo nekoliko naših favorita, a cijelu kolekciju možete pregledati ovdje.

Foto: Zara Home, Instagram

Učitati još
Zatvori