Novi heritage hotel na Braču na mjestu renovirane palače

Novi heritage hotel na Braču na
mjestu renovirane palače

Nakon opsežne rekonstrukcije palače Dešković koja je trajala više od godinu dana, danas se u Pučišćima na Braču otvara novi heritage hotel – Puteus Palace.

Puteus Palace

Hotel je opremljen najmodernijim sustavima za sve svjetske putnike te posluje po najmodernijim svjetskim standardima. Sadrži 9 dvoposteljnih superior soba i 6 hotelskih apartmana, Puteus restoran, Wine bar, mini-wellness s jaccuzijem i finskom saunom, terasu, parking, dok je pri kraju uređenja vanjski bazen dužine 10 metara s pogledom na mediteranski vrt i zgradu hotela koja je zaštićeni spomenik kulture. Ispred hotela je novouređena marina s 50 vezova.

Hotel već bilježi ogroman interes domaćih i inozemnih turističkih agencija te je osobito pogodan za nautičare, ljubitelje povijesne, kulturne i eno gastronomske ponude i luksuznog smještaja.

Oaza mira za sve ljubitelje dobrog vina i  finih bokuna na otoku Braču

Puteus restoran otvoren je za javnost s jedinstvenom gastro ponudom odležanih steakova, prvoklasne ribe, maštovitih proljetnih jela i domaćih slastica te će zasigurno biti hot spot za sve ljubitelje dobrih zalogaja.

Wine bar s ponudom pitomih i divljih bokuna na pladnjevima od maslinovog drva i selekcijom vina naših ponajboljih vinara, garantira nezaboravan doživljaj u povijesnom kamenom ambijentu.

Vrhunska eno-gastro ponuda, moderna opremljenost i najviši standardi usluge Putes Palace heritage hotel svrstava u red najkvalitetnijih objekata na Jadranu. Sve informacije o rezervacijama pronađite na službenoj Booking.com stranici.

Idući projekt tvrtke Kredenca d.o.o. koja stoji iza renovacije Puteus Palacea je otvaranje Tripalo Palace heritage hotela u Sinju koji je također zaštićeni spomenik kulture i pod budnom paskom konzervatora se rekonstruira već 2 godine. Otvorenje se očekuje krajem 2019. godine.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori