Prostoria u Milanu predstavila najnovije proizvode

Prostoria u Milanu predstavila
najnovije proizvode

prostoria 10

Ove godine prostoria ponovno izlaže na jednom od najposjećenijih i najcjenjenijih sajmova namještaja, Salone del Mobile u Milanu. Sajam se održava od 17. – 22.04., a prostoria se sa svojim izložbenim dijelom smjestila u hali 12, štand A05 B06.

prostoria na Salone del Mobile u Milanu

Iako su svoju priču započeli inovacijama u proizvodnji tapeciranog namještaja, prostoria već nekoliko godina vrlo ozbiljno radi na proširenju kolekcije u segmentima namještaja od punog drva i metala. Ove godine na Salone del Mobile, predstavljaju novu stolicu Yak, dizajnerskog studija Laufer&Keichel iz Berlina, koja je spoj upravo tih dvaju materijala. Elegantne linije stolice s tankim sjedalom i naslonom od masivnog drva djeluju skupocjeno u verziji gdje je drvo vidljivo u svojoj prirodnoj strukturi, dok je u verziji s bojenim drvetom naglašena zanimljiva geometrija stolice.

prostoria 12

prostoria 11

Uz Yak stolicu na sajmu predstavljaju i novu sofu na razvlačenje, Fade. Klasične tipologije, ali zanimljive forme. Sofa će biti dostupna kao klasični trosjed ili u dvije veličine (2sjed i 2,5sjed) u varijanti s produženim dijelom. Dizajn sofe potpisuju Numen/ForUse. Više informacija o njihovim proizvodima možete saznati ovdje, a o sajmu ovdje.

prostoria 09

prostoria 08

prostoria 13

prostoria 14

prostoria 07

prostoria 05

prostoria 06

prostoria 04

prostoria 03

prostoria 02

prostoria 01

Foto: prostoria

Učitati još
Zatvori