Probudite svoju kreativnost i inspirirajte se najnovijim trendovima u uređenju interijera

Probudite svoju kreativnost i inspirirajte se najnovijim trendovima u uređenju interijera

Elena Dizdar

Proljeće je idealno vrijeme za preuređenje interijera i unošenje svježine u vaš dom. Probudite svoju kreativnost, istražite osobni stil i uredite dom tako da on postane prava mala oaza za opuštanje za cijelu obitelj. Najnoviji trendovi u uređenju interijera u 2021. diktiraju samo jedno: budite slobodni i kreativni. Neka vaš dom bude odraz vašega stila i ukusa. Uz nekoliko osnovnih upečatljivih komada i savjeta koje donosimo, postanite sami svoj dizajner interijera.

Potražite inspiraciju

Inspiracija je ono što nam često nedostaje kada se bacimo u velik posao preuređenja našeg doma. Svjetski trendovi za ovu godinu predviđaju kako su pastelni tonovi apsolutni hit, a u kombinaciji s otkačenim upečatljivim detaljima, koji često nose retro predznak, savršeno će se uklopiti u svaki interijer. No ono što je definitivno kao trend obilježilo 2021., je izražavanje vlastite osobnosti i vlastitoga stila, uz neizbježno ugađanje. Godina pred nama neće biti nimalo laka kao ni prošla, a mnogo smo od njih naučili, upravo kada se radi o uređenju interijera. Naš dom, mjesto je gdje provodimo najviše vremena, a osim praktičnosti jako nam je važno da odražava našu i osobnost naših ukućana i kod uređenja ne bi trebalo biti kompromisa.

Mia Rkman i Elena Dizdar

Kreativan i funkcionalan dizajn

U novom PRIMA katalogu predstavljeno je potpuno drugačije iskustvo opremanja doma koje pruža luksuz izražavanja osobnog stila. Novim kolekcijama PRIMA dizajneri žele pomoći kupcima da oslobode svoju kreativnost i sudjeluju u oblikovanju svog idealnog interijera. Inovativan pristup u osmišljavanju novih kolekcija, omogućuje svima nama da postanemo dizajneri svog životnog prostora. Kreativna i funkcionalna rješenja povezala su moderan dizajn, visokokvalitetne materijale i suvremenu tehnologiju u PRIMA tvornicama.

Sve možete prilagoditi sebi

Kolekcije koje su osmislili predstavljaju različite ukuse i stilove, a zahvaljujući bogatom izboru elemenata, oblikujete namještaj kakav želite. Bogati modularni programi namještaj prilagođavaju različitim estetskim i prostornim potrebama te su idealni za manje stanove koji prije svega moraju biti funkcionalni, a da pritom ne izgube na estetici.

Najnoviji trendovi

Možete birati boje, dekore i materijale te namještaj slagati u manje ili veće sastave kako bi se najbolje prilagodili vašem prostoru. Više ne morate brinuti hoće li kuhinja, dnevna ili pak spavaća soba biti u istom stilu jer ovi programi obuhvaćaju namještaj za sve prostorije doma u istim materijalima i bojama za stilski usklađen interijer. Razvijeni su u širokoj paleti stilova – od minimalističkog i modernog do klasičnog i retro stila te pružaju raznovrsna rješenja koja prate najnovije trendove na međunarodnom tržištu.

Bit je u detaljima

COCO maison, nizozemski je brend čiji je PRIMA ekskluzivan zastupnik, a on će biti glavni krivac za predivne upečatljive detalje u vašem interijeru. Atraktivne COCO dekoracije obuhvaćaju nekoliko segmenata za uređenje – dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe te mali komadni namještaj.

Jedinstvena usluga

Vlastiti dizajn, proizvodnju i sve dodatne usluge PRIMA je objedinila u jedinstvenu uslugu cjelokupnog opremanja interijera koja je dostupna u svih 59 salona diljem Hrvatske. Priprema projekta cjelokupnog opremanja je besplatna i prilagođena individualnim potrebama, a uključuje izmjeru, stručno savjetovanje i predlaganje idejnog rješenja za opremanje doma, apartmana ili kuća za odmor svih veličina i kategorija. Svoj primjerak kataloga potražite u svim PRIMA salonima ili ga prelistajte na službenoj PRIMA web stranici. Inspirirajte se i osvježite svoj dom novim idejama i kolekcijama!

Foto: PRIMA

Učitati još
Zatvori