Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec predstavila novu knjigu ‘Privremeni dom’

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec predstavila novu knjigu ‘Privremeni dom’

Svestrana dizajnerica interijera Mirjana Mikulec održala je promociju nove knjige „Privremeni dom“ posvećene uređenju stanova za dnevni ili pak dugoročni najam, kao i apartmana te luksuznih vila.

MIRJANA MIKULEC PREDSTAVILA NOVU KNJIGU ‘PRIVREMENI DOM’

U prostoru Tisak media centra okupili su se Mirjanini prijatelji i ljubitelji interijera, kako bi saznali sve nove trendove kako ove specifične objekte, načinom uređenja učiniti atraktivnima i unijeti u njih osjećaj topline doma. Upravo nedostatak topline i udobnosti u stanovima koji nisu naš životni prostor, već povremene stanice, kao i porast popularnosti stanova za jednokratni najam bili su glavna motivacija Mirjani Mikulec da počne pisati svoju 12. knjigu. Ali, i još nešto.

Mislim da svi znaju iz vlastitog iskustva koliko je važno u takvim prostorima, bez obzira bili oni opremljeni povoljnim ili skupocjenim materijalima, namještajem i detaljima, postići udobnu atmosferu i učiniti ga atraktivnim. Ljepota interijera pomaže nam da ga vrlo brzo osjetimo nekako svojim i opustimo se kao da smo doma. Planiranjem i pametnim rješenjima možemo sve to stvoriti i učiniti ih jedinstvenim mjestima“, objašnjava poznata dizajnerica interijera.

Knjiga donosi brojne primjere stanova, vila i apartmana koje potpisuje arhitektonski studio Mirjane Mikulec, ali i druge inovativne primjere interijera koji mogu biti odličan izvor inspiracije. Ujedno, knjiga će biti od pomoći svima, bez obzira na budžet kojim raspolažu, a spremaju se na djelomično ili kompletno uređenje prostora.

Čitatelje koji se i sami spremaju na ovakav pothvat razveselit će i kuponi u sklopu knjige za popust za rasvjetu, dizajnerske komade namještaja, namještaj po mjeri i drugo.

Mirjana Mikulec sa suprugom Krešom i kćerkom Mijom

„Privremeni dom“ očekuje vas na prodajnim mjestima Tiska, iNovina, Hrvatske pošte po vijeni od 39,90 kn.

Mirjana Mikulec i Antonija Stupar Jurkin

Indira Levak i Mirjana Mikulec

Mirjana Mikulec i Ivana Husar Mlinac

Martina Tomčić i Mirjana Mikulec

Mirjana Mikulec i Renata Sopek

Marijana Mikulić

Kristina Burja, Mirjana Mikulec i Maja Bajamić

Foto: Darko Mihalić

 

Učitati još
Zatvori