Ako preuređujete dnevni boravak, dobra garnitura mora biti u fokusu. Pronašli smo nekoliko krasnih modela
Ako preuređujete dnevni boravak, dobra garnitura mora biti u fokusu. Pronašli smo nekoliko krasnih modela

Ako preuređujete dnevni boravak, dobra garnitura mora biti u fokusu. Pronašli smo nekoliko krasnih modela

Živimo u trenutku koji nam nadohvat ruke pruža razne blagodati poput najmodernijih stvari, usluga i iskustava na najvišoj razini. Često je dovoljno samo par klikova.

Društveni napredak redefinirao je pojam luksuza. Nekada su mnogi ultimativnim luksuzom smatrali, primjerice, skupocjene vile s desecima soba i kupaonica ili, pak, neki prestižni auto. A kakva je situacija danas?

Ultimativni životni luksuz je kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji
Ultimativni životni luksuz je kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji; Foto: Prima

Što se danas smatra istinskim luksuzom?

Pročitate li koji intervju s nekim od najbogatijih ili najmoćnijih ljudi svijeta… Svima je odgovor isti. Nova definicija luksuza je vrijeme.

Baš zato što je najoskudniji resurs, nešto što bespovratno prolazi, neprocjenjivo je imati na raspolaganju vrijeme koje možeš provesti sa svojom obitelji i dragim ljudima u druženju, izlascima, putovanjima ili jednostavno, u mirnom opuštanju.

Nova Nicolleti Home kolekcija u Primi
Nova Nicolleti Home kolekcija u Primi; Foto: Prima

Koliko je vrijeme uistinu dragocjeno potvrdila je i jedna nedavna britanska studija provedena na 1000 ljudi. Čak 70 posto ispitanika je istaknulo kako ultimativnim životnim luksuzom smatraju kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji, dok su egzotični inozemni praznici, blještava dizajnerska odjeća, dijamantni nakit, sportski automobili i druga materijalna dobra niže na listi.

Zanimljivo je i da gotovo polovica ispitanika velikim luksuzom smatra opuštene i lijene vikende provedene u toplini doma kada ih ujutro ne budi budilica, dok četvrtina ispitanika luksuzom smatra ugodan popodnevni odmor.

Talijanski dolce vita lifestyle

Dok ostatak svijeta tek otkriva važnost svakog trenutka, Talijani od pamtivijeka znaju da je vrijeme luksuz, posebno kada ga provedete s najbližima.

Talijani znaju koliko je važno imati udoban namještaj za nezaboravna druženja
Talijani znaju koliko je važno imati udoban namještaj za nezaboravna druženja; Foto: Prima

Poznati su po svojoj strasti prema hrani, glazbi, umjetnosti i općenito uživanju u životu, a posebno se ponose svojom gostoljubivošću koja je utkana u njihov način života. Rado organiziraju druženja i večere kod kuće, a nakon obroka pronalaze poseban užitak u opuštanju i uživanju u dugim razgovorima.

Talijani istinski cijene doživljaj zajedništva, stoga u njihovom dnevnom rasporedu uvijek ima vremena za posjećivanje obitelji i prijatelja te dijeljenje zajedničkih trenutaka. Zato i znaju koliko je važno imati udoban namještaj koji će stvoriti atmosferu za nezaboravna druženja.

Namještaj stvoren za uživanje

Istom se filozofijom u izradi vrhunskog tapeciranog namještaja s autentičnom oznakom „Made in Italy“ vodi i međunarodno poznati talijanski brend Nicoletti Home. Njihov jedinstveni namještaj proizvodi se prema najboljoj zanatskoj tradiciji na jugu Italije, u gradu Matera koji ne samo da je simbol vrhunske talijanske kvalitete, već je i grad pod UNESCO-om zaštitom.

Talijanski brend Nicoletti Home namještaj proizvodi u gradu Matera
Talijanski brend Nicoletti Home namještaj proizvodi u gradu Matera; Foto: wirestock/Freepik/Prima

Besprijekorno elegantna i beskompromisno udobna Nicoletti garnitura potaknut će vas da uživate u svakom trenutku, baš onako kako vi to želite.

Otkrijte garnituru napravljenu za vaš način uživanja
Otkrijte garnituru napravljenu za vaš način uživanja; Foto: Prima

Druženje s najbližima, opuštanje uz film, zabave pune smijeha, odmor od svakodnevice – raspoloženje je stil života. Vaš stil života. Budite slobodni živjeti onako kako vam se sviđa. Otkrijte garnituru napravljenu samo za vas i vaš način uživanja u svakom trenutku.

Modularna garnitura Tesla ima modernu siluetu sa ukošenim rukonaslonima i nogicama
Modularna garnitura Tesla ima modernu siluetu sa ukošenim naslonima za ruke i nogicama; Foto: Prima

Stoga, tražite li temelj svog luksuza, odnosno svog dragocjenog vremena s najbližima, vaša destinacija je – najbliži Prima salon.

Nova luksuzna kolekcija talijanskog namještaja u Primi

Prima iz svoje ponude posebno ističe novu luksuznu kolekciju talijanskog brenda Nicoletti Home, čiji je namještaj simbol vrhunske kvalitete.

Nicoletti garniture su rezultat gotovo opsesivne pažnje o najfinijim detaljima. Zato su svaki šav i svaka krivulja ručno su izrađeni sa strašću kako bi se stvorila savršena ravnoteža između estetike i udobnosti.

Namještaj brenda Nicoletti Home je simbol vrhunske talijanske kvalitete
Namještaj brenda Nicoletti Home je simbol vrhunske talijanske kvalitete; Foto: Prima
Nicoletti garniture dostupne su u širokoj paleti koža i tkanina
Nicoletti garniture dostupne su u širokoj paleti koža i tkanina; Foto: Prima

Uz vrijeme, individualnost i personalizacija su vrijednosti koje predvode modernu renesansu luksuza, zato vam Prima u svojoj premium ponudi nudi namještaj koji se prilagođava vašim potrebama i željama. Osim odabira između visokokvalitetne talijanske kože i tkanina različitih vrsta u širokom asortimanu od preko 100 boja, svestrane Nicoletti garniture, trosjedi, dvosjedi i fotelje u Prima salonima dostupne su u širokom rasponu konfiguracija, često s više od 30 elemenata koje je moguće kombinirati, kako biste stvorili svoju jedinstvenu garnituru.

Svaki šav izrađen je ručno sa strašću
Svaki šav izrađen je ručno sa strašću; Foto: Prima
Brend Nicoletti Home nudi savršenu ravnotežu između estetike i udobnosti
Brend Nicoletti Home nudi savršenu ravnotežu između estetike i udobnosti; Foro: Prima

Nicoletti garniture snižene čak 30% u Prima salonima i na webshopu

Od 19. listopada do 15. studenog 2023. sve garniture koje su dio luksuzne kolekcije talijanskog brenda Nicoletti Home dostupne u Prima salonima pronađite uz atraktivnu uštedu od 30%.

Nicoletti garniture snižene čak 30% u Prima salonima i na webshopu
Nicoletti garniture snižene čak 30% u Prima salonima i na webshopu; Foto: Prima

Više detalja otkrijte u novoj TV reklami.

Modularna garnitura Tesla ima uglađenu i izrazito modernu siluetu s blago zakošenim rukonaslonima, koji se nadovezuju na atraktivno izdužene nožice, dok je glamurozna modularna garnitura Monnalisa pravo remek-djelo, upečatljive estetike. Oplemenjena je mehanizmom koji naslon pomiče za 40 cm, produbljujući prostor za sjedenje.

Garnitura Monnalisa iznimno je udobna zbog dubokog sjedišta
Garnitura Monnalisa iznimno je udobna zbog dubokog sjedišta; Foto: Prima

Strogi standardi brenda Nicoletti Home zadovoljeni su odabirom pravog materijala te vještom majstorskom izradom. Tako je, primjerice, konstrukcija modularne garniture Downtown izrađena od masivnog drva bora, a sjedište je ispunjeno hladno lijevanom poliuretanskom pjenom formiranom u strukturu saća i očvršćeno elastičnim trakama. Sve to doprinosi lakoći, prozračnosti i izvanrednoj udobnosti.

Posebna pažnja pri izradi garniture Downtown posvećena je izradi sjedišta
Posebna pažnja pri izradi garniture Downtown posvećena je izradi sjedišta; Foto: Prima

Osim modernih garnitura, za uživanje u ljepoti malih slatkih rituala ugode skrojen je set za dnevnu sobu Phoenix koji čine trosjed, dvosjed i fotelja s relax funkcijom.

Dvosjed Phoenix skrojen je za uživanje u malim slatkim životnim trenucima
Dvosjed Phoenix skrojen je za uživanje u malim slatkim životnim trenucima; Foto: Prima
U Downtown fotelji s relax funkcijom napunite baterije nakon stresnog dana
U Downtown fotelji s relax funkcijom napunite baterije nakon stresnog dana; Foto: Prima

Osim ova četiri, trenutno snižena modela, u Primi će uskoro biti dostupan još bogatiji asortiman luksuznog brenda Nicoletti Home.

U Prima salonima uskoro vas očekuje još bogatiji Nicoletti Home asortiman
U Prima salonima uskoro vas očekuje još bogatiji Nicoletti Home asortiman; Foto: Prima

Što vas sve očekuje saznajte u novom katalogu Renesansa luksuza.

Neka luksuz postane vaš stil života

U Prima salonu skrojite garnituru za svoj način uživanja. Uvjerite se u kvalitetu i estetiku premium ponude garnitura talijanske, ali i hrvatske proizvodnje te posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

Foto: Prima

Učitati još
Zatvori