Danas stiže divna nova PolonaPolona kolekcija posvećena Fridi Kahlo

Danas stiže divna nova PolonaPolona
kolekcija posvećena Fridi Kahlo

PolonaPolona jedan je od onih posebnih brendova koji su odličnu ideju pretvorili u odličan produkt i osvojili nas na prvu. Slovenski brend svoju je priču započeo prije nekoliko godina – sa šarmantnim šalicama s kojih su se nam smiješila lica poznatih i slavnih iz svijeta filma, glazbe, književnosti, znanosti i umjetnosti. Jednostavnog dizajna i uvijek u bijeloj boji, PolonaPolona šalice pažnju su plijenile divnim ilustracijama poznatih likova, ali i duhovitim natpisima koje su skrivale na unutarnjem rubu. Kroz godine, kolekcija PolonaPolona šalica i lica je rasla, a svaki novitet veselio nas je baš poput onih prvih šalica.

U pravo vrijeme za nadolazeće blagdane kada će PolonaPolona ilustrirane šalice, zdjelice i tanjuri biti savršeni poklon koji će izmamiti osmijeh na baš svako lice, popularni slovenski brend predstavio je novu kolekciju posvećenu jednoj od najvećih likovih umjetnica – Fridi Kahlo.

Još jedna divna PolonaPolona kolekcija

S prepoznatljivim spojenim obrvama, raskošnim nakitom i pletenicama u kosi, lik Fride Kahlo ukrasio je novu PolonaPolona kolekciju koja donosi šalice u različitim veličinama, zdjelicu, desertni i veliki tanjur. Uz Fridu, šalice, zdjelice i tanjura krase i motivi s njezinih poznatih autoportreta, a onaj pečat na i bez sumnje su duhoviti natpisi poput no porridge, no eyebrows i Frida je bila moja kraljica koji su postali jedan od prepoznatljivih dijelova PolonaPolona brenda.

Frida kolekcija danas je stigla u PolonaPolona web trgovinu, a uskoro ćete ih moći pronaći i u zagrebačkom concept storeu Dizajnholik i knjižari Hoću knjigu.

Foto: PolonaPolona

Učitati još
Zatvori