Zavirite u dom Johna Legenda i njegove supruge Chrissy Teigen na Beverly Hillsu

Zavirite u dom Johna Legenda i njegove supruge
Chrissy Teigen na Beverly Hillsu

John Legend i Chrissy Teigen definitivno imaju stila, što naročito dolazi do izražaja pri uređenju nekretnina, pa su tako njihove nekretnine i domovi redovito uvršteni u najprestižniji američki arhitektonski časopis Architectural Digest. Nema sumnje da imaju oko za “piknuti” onu pravu kuću, koju preuređenjem dovedu do najviše arhitektonske i dizajnerske razine.

Dom vrijedan gotovo 24 milijuna dolara

Njihov trenutni dom, impozantno zdanje na Beverly Hillsu ima sedam spavaćih soba s balkonima i čak osam kupaonica, a proteže se na više od 8,200 kvadratnih metara. Prostrani i visoki stropovi daju cijeloj kući prozračnost, a kombinacija umjetničkih detalja s modernim dizajnerskim rješenjima jednostavno ostavlja bez daha. Pločice s uzorkom mandala s Tajlanda na stropu i podovi od ebanovine samo su dio ekskluzivnih detalja u ovoj prekrasnoj kući. Kuhinja opremljena prema svim vrhunskim dizajnerskim standardima vodi u predivnu i prostranu dnevnu sobu sa staklenom stijenom preko cijelog zida.

U kući se nalazi i prostrana teretana i comfy kino dvorana. Nezaobilazne su i njihove garderobe i walk-in ormari inspirirani modnim showroomovima.

Vanjski dio, namijenjen za zabavu, uključuje terasu s koje puca prekrasan pogled na kanjon. Na terasi se nalazi i bazen sa slanom vodom, jacuzzi i krušna peć. Cijeli prostor na terasi oko koje raste vinova loza idealan je za duga večernja druženja.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori