Ovaj hotel u skrovitoj hvarskoj uvali zove na uživanje

Ovaj hotel u skrovitoj hvarskoj
uvali zove na uživanje

Zaštićen visokim stijenama uvale Podstine, ušuškan u krošnjama zelenih borova, okupan plavim morem s privatnom plažom, hotel Podstine uživa idilu i tišinu pitome hvarske vale, a na samo je dvadesetak minuta lagane šetnje uz more do samog srca vrlo popularne turističke destinacije, grada Hvara.

Podstine Boutique Beach Resort

Provedite dane odmarajući na vašoj maloj privatnoj plaži, jednoj od osunčanih terasa, ili u prirodnom hladu palmi i borova s nevjerojatnim osvježavajućim pogledom na more. Za bezbrižan odmor svakom gostu su na raspolaganju besplatni ručnici za plažu i bazen. Usporite u vlastitom ritmu, smijte se glasno s blagim i vedrim osobljem, pridružite se koncertu naših cvrčaka i proslavite plodove domaćeg tla s gutljajem najboljeg otočnog rosea.

Samo zamislite, budite se ujutro, grabite opremu za plivanje, birate ležaljku na suncu ili u prirodnom hladu i puštate šumu valova da vas odnese na vaše sretno mjesto.. Ne zaboravite kremu za sunčanje i ostanite hidratizirani uz pomoć zdravih smoothieja od svježeg voća i povrća…i s pokojim koktelom koje sve možete naručiti uz bazen! U pauzama od plivanja prizalogajite nešto, i to dok se sunčate na ležaljci.

Iako savjetujemo da se potpuno isključite, Wi-Fi je dostupan u cijelom hotelu i besplatan je. U potrazi za dodatnim aktivnostima, možete se pridružiti profesionalnom timu ronilaca na našoj plaži i istražiti podmorje (bilo da imate iskustva ili ste tek početnik).

Privatna plaža, palme i borovina

Podstine Boutique Beach Resort ima 50 soba, privatnu plažu među palmama i borovinom, spa i wellness centar te vanjski bazen. U hotelskom restoranu moguće je uživati u ukusnim jelima, a hotel sadrži i bar u kojem se gosti mogu opuštati uz pogled na Paklinske otoke. Dostupno je besplatno parkiralište.

Ovaj elegantno uređeni hotel smješten je 15 minuta hoda od centra Hvara. Sve klimatizirane sobe sadrže TV sa satelitskim programima, minibar i besplatan kozmetički pribor. U spa i wellness centru gostima su na raspolaganju teretana, finska sauna te razni tretmani tijela i masažni tretmani.

Nakon provedenog dana u intimi hotela prošetajte prekrasnom šetnicom uz more koja vodi do srca grada Hvara i uživajte u apertivu i živopisnom, šarolikom, čarobnom starom gradu, te se vratite u Podstine na ribu s roštilja uz kapljicu vina i laganu dalmatinsku glazbu uživo.

Uživajte kako god vi želite, sve dok se osjećate kao da ste kod kuće u ovoj maloj uvali u raju. Svoj odmor rezervirajte na službenoj stranici hotela.

Foto: Hotel Podstine

Učitati još
Zatvori