Zavirite u divne sobe novog mikrohotela u samom srcu Zagreba

Zavirite u divne sobe novog
mikrohotela u samom srcu Zagreba

U samom centru grada unazad nekoliko godina otvorili su se brojni smještajni kapaciteti kako bi zadovoljili sve zahtjevniju i veću turističku cirkulaciju, pogotovo u toplijim mjesecima. U samoj jezgri grada odmah iza glavnog trga smjestio se novi mikrohotel u mirnoj i vibrantnoj uličici. Pod Zidom Rooms nalaze se u istoj zgradi kao i istoimeni kultni restoran odmah kraj ulaza u Dolac. Svi ljubitelji modernog dizajna zaljubit će se na prvi pogled. Interijerom dominiraju boje pijeska, a akcenti od crnog i bijelog mramora upotpunjeni su zlatnim detaljima. Bez obzira na to putujete li poslom ili privatno, radni stol u hotelskoj sobi uvijek je ‘plus’. Pod Zidom Rooms u suradnji s arhitektima i dizajnerima maksimalizirali su svaki kvadrat i uključili pametna rješenja u interijer.

Pod Zidom Rooms: luksuzne sobe u centru grada

Četiri raskošno uređene sobe potpuno su opremljene. King size krevet, mini bar, televizija na kojoj možete gledati Netflix i superbrzi internet. Posluga u sobu svidjet će se gostima koji nakon cijelog dana žele uživati uz najnovije filmove u ukusnom obroku iz udobnosti predimenzioniranog kreveta. S a la carte menija iz restorana koji je dobio i Michelinovu preporuku možete naručiti doručak, ručak ili večeru. Udobnost je zagarantirana iako će vas grad svojom bogatom ponudom stalno pozivati u izlazak.

Sobama u centru grada često nedostaje koji kvadrat, no Pod Zidom Rooms osim što su uređene po posljednjim trendovima u dizajnu interijera dovoljno su prostrane što ih stavlja na sami vrh zagrebačke ponude smještaja te kategorije. Raskošne kupaonice opremljene su hotelskom kozmetikom, no pravo iznenađenje čeka vas u samoj sobi. Pri otvaranju vrata sobe, u ormarima se pali rasvjeta. Velikom televizoru s upravljačem koji ima poseban gumb za Netflix jako se razvesele svi turisti, a još više malom mobilnom routeru koji stane u džep i gostima omogućuje korištenje Interneta svugdje po gradu.

Foto: Facebook (Pod Zidom Rooms)

Učitati još
Zatvori