Pletene košare su savršen detalj za uređenje i organizaciju doma

Pletene košare su savršen detalj za
uređenje i organizaciju doma

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica (@jstoppard_designs) on

Pletene košare volimo iz više razloga. Osim što su funkcionalan i lijep detalj, unose dašak skandinavskog stila u svaki prostor. Rustikalni stil ne gubi na popularnosti, a Skandinavci ga neizostavno koriste u svakoj prostoriji doma u službi dekoracije i organizacije prostora. Pletene košare dolaze u svim oblicima i toplim nijansama. Idealno se uklapaju u ormare umjesto klasičnih kutija za pospremanje odjeće. Tradicionalne teglice za omiljene sobne biljke stavite u košare za zanimljiv detalj u kutu sobe. Izvrsno se uklapaju u kupaonski interijer kao mjesto za odlaganje ručnika. U dnevnom boravku čine upečatljiv detalj ako u njih stavite pletene deke, ukrasne jastuke, časopise ili drva uz kamin. Kamo god ih smjestili nećete pogriješiti. Inspiraciju za uređenje doma uz pletene košare potražite u nastavku.

Pletene košare u funkciji dekoracije i organizacije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Spiers (@kate.lavie) on

Ove jeseni svome domu priuštite make-over u ormaru i izvan njega. Plastične kutije za donje rublje i čarape zamijenite pletenim košarama jednakih dimenzija i boja. Topao šarmantan detalj koji će osim funkcije skladištenja i organizacije polica vašem ormaru vašem ormaru podariti dozu profinjene estetike. Pletene košare s ručkama možete objesiti na zid u kupaonici za pospremanje ručnika ili u dječjoj sobi za odlaganje igračaka.  U kuhinji ih volimo umjesto lončanica na policama, začinsko bilje nikada nije izgledalo ljepše. Kuhinjski stol ukrasite voćem u košaricama raznih dimenzija. Ulazni hodnik najčešće je mjesto odlaganja kišobrana, kapa, šalova i rukavica pa će kutija ispod komode riješiti problem gubljenja i vječnog traženja. Imate li problema s gubljenjem stvari i odlaganjem raznih sitnica koje stvaraju nered u domu, košara u hodniku je pravo rješenje za to.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Latitia ? Farmhouse By Design (@farmhousebydesign) on

Dnevni boravak omiljeno je mjesto okupljanja tijekom cijele godine, a pogotovo u sezoni prohladnih mjeseci. Mnogo je načina kako se ovaj životni prostor može uljepšati i nadopuniti, a da ne uključuje tradicionalne komade dekoracije i namještaja. Pletene košare volimo ubaciti pokraj kreveta za šarmantni boho štih. Omiljene pletene dekice i ukrasni jastuci ove jeseni su nam glavni saveznik u stvaranju ugođaja. Kako bi uvijek djelovali uredno volimo ih ležerno odlagati u košare.  Zidne police sve manje se koriste za čuvanje knjiga, a pletene košare su savršeno mjesto odlaganja starih novina i časopisa koje volimo prelistati uz poslijepodnevni čaj. Sezona grijanja na drva samo što nije počela, a ako u domu imate kamin, sigurno vam drva često stvaraju problem zbog prašine i mrvica. Pletenu košaru pretvorite u upečatljiv detalj tako što ćete drva i kocke za potpaljivanje smjestiti u nju te tako stati na kraj neurednim mrvicama i prašini na podu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RueDeLaDeco.com (@ruedeladeco) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liz Marie – LizMarieBlog.Com (@lizmariegalvan) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alluster Storage (@allusterstorage) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crafty Couple (Yvette) (@alittle_bitof_alldecor) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori