Najbolje ideje za uređenje doma u 2018. dolaze s Pinteresta

Najbolje ideje za uređenje doma u
2018. dolaze s Pinteresta

A post shared by Catarina (@annacate) on

Kada se o interijerima radi, Pinterest je definitivno jedno od prvih mjesta na koje ćemo zaviriti u potrazi za inspiracijom. Ova društvena mreža uvelike je olakšala upoznavanje s novim trendovima, tim više što svake godine donosi precizan izračun najpretraživanijih pojmova te u skladu s njima predviđa neke nove struje, a dizajn interijera je jedna od njih.

Ova godina po ničemu se ne razlikuje – Pinterest je lansirao svoj report s 10 najvećih trendova koje su sami korisnici odabrali. Često se radi o malim nadogradnjama u prostoru, čak ne morate planirati veliki makeover doma da bi implementirali ove ideje. Donosimo vam 5 najjačih za koje smo već primijetili da su se počeli infiltrirati u prostore.

Oversized slike na zidu

Više malih slika na zidu spavaće i dnevne sobe ili kuhinje, zamijenit će jedan veliki uokvireni print, fotografija ili umjetnički rad.

A post shared by Megan Bailey (@meganjbailey) on

Statement  zid

Samo jedan upečatljivi zid u domu ili sobi dovoljan je da postane priča za sebe i rješenje koje će podići uređenje na novu razinu.

A post shared by annieclark (@annieclark) on

Terrazzo

Terrazzo uzorak je na dobrom putu da zamijeni mramorne motive za kojima smo uzdisali do sada.

Boja kadulje

Smirujuća boja zelene koja jednako dobro izgleda na zidu kao i provučena kroz komade namještaja.

A post shared by sanne (@sannehop) on

Biljke lončanice

Urbana džungla je ušla u naše domove prije godine, a ovaj je trend jači nego ikad. Biljke više nisu samo ukras nego legitimni stylish detalji.

A post shared by Annabode + Co. (@annabode) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori