Mateja i Antonija rade najslađe baldahine, ogrtače i posteljinu za djecu
Mateja i Antonija rade najslađe baldahine, ogrtače i posteljinu za djecu

Mateja i Antonija rade najslađe baldahine,
ogrtače i posteljinu za djecu

Naši najmlađi zaslužuju samo ono najbolje. To najbolje često dolazi upravo od domaćih obrtnika i kreativaca. Među njima su i Mateja i Antonija koje su zajedno pokrenule PiBu Design. One rade prekrasne baldahine, ogrtače i tetra pelene. Sve to izgleda jako bajkovito i kao stvoreno za novog malog člana obitelji, a tetrice se mogu i personalizirati.

Upravo zato ovi komadi mogu biti i savršen poklon ako vam je netko od prijatelja taman dobio bebu. Svoje proizvode rade od muslina i pamuka, a imaju i preslatke dekoracije za dječje sobe. To su male viseće balerine koje također ručno rade, a savršeno će se uklopiti u sobu neke male djevojčice. Dolaze u paru po dvije, a boju pompona, vrpce i glave birate sami.

PiBu Design baldahini

Nama su za oko, ipak, najviše zapeli baldahini. Oni su bogati i raskošni, a za djecu stvaraju pravi mali svijet mašte. Baldahini su samostojeći i montiraju se na krevetić, a uz njih dolaze stalci za krevetiće kao i dva pompona uz koje ti baldahini izgledaju još čarobnije.

Osim od tila, baldahine rade i od muslina, a takvi dolaze u kompletu s pripadajućim mašnicama. Naposljetku tu su i baldahini od pamuka. Tu je i jedna posebna nijansa, naime, u ponudi je tamnoplavi pamučni baldahin sa zlatnim točkicama. On izgleda poput zvjezdanog neba uz koje će svaka beba slatko zaspati. Valja naglasiti i da baldahine možete objesiti i vani, na dvorištu, recimo, za piknik.

Većinom su u ponudi neutralne boje uz izuzetak te tamnoplave i baby plave nijanse. Poncho je još jedan od proizvoda koje ove vrijedne žene rade. Ti ogrtači, savršeni za omotati mališane nakon kupanja, također su od pamuka, a prikladni su za djecu svih uzrasta, od onih najmanjih, do školaraca. Poncho možete naručiti u ružičastoj, bijeloj, sivoj i bež boji, a na džepić se može napisati i ime ili inicijali.

Naposljetku, tu su i tetrice koje dolaze u tri veličine: 30×30, 65×65 i 105×90 cm. Njih se također može personalizirati dječjim imenima, a mogu biti u boji ili s uzorkom. Najnoviji proizvod u Pibu ponudi, pak, posteljinice su za dječje krevetiće. Jastučnica je dimenzija 50×40 cm, a navlaka za poplun 100×70 cm. I njih se može personalizirati imenom ili datumom rođenja.

Učitati još
Zatvori