Novo mjesto u Zagrebu na kojem možete pronaći samo najbolje za svoj san

Novo mjesto u Zagrebu na kojem možete
pronaći samo najbolje za svoj san

Postoji li način da živimo duže i zdravije? Pa, zapravo postoji i vrlo je jednostavan – kvalitetan san.

Ljudsko tijelo, bez sumnje, savršen je mehanizam koji radi bez odmora. Na vrijeme nas alarmira o svim potencijalnim promjenama ili opasnostima, a posjeduje i golemu snagu da se samo izliječi. Kako bismo očuvali zdravlje, bili produktivni i puni energije jako je važno dobro se naspavati.

Nedostatak sna može imati ozbiljne posljedice za naš organizam, odnosno može loše utjecati na metabolizam, usporiti našu memoriju, oslabiti imunitet, izdržljivost i koncentraciju, a utjecat će i na povišen krvni tlak, učinit će da se loše nosimo sa stresom i da nam koža postane suha. Sve to čini nas bezvoljnima i otežava nam uspješno obavljanje svakodnevnih obveza, ali utječe i na naš društveni život.

Što nam sve treba za dobar san?

Dobar san je toliko važan dio naših života, a često nismo ili ne želimo biti svjesni koliko može utjecati na svakodnevno funkcioniranje. Već je dovoljno nekoliko loših noći zaredom da se počnemo buditi bezvoljni, s nedostatkom energije, ukočeni, a to dalje utječe na našu produktivnost i kvalitetu življenja svakog dana. I jako se brzo pretvara u kroničnu neispavanost, što je u konačnici puno teže riješiti od pokušaja da vikendom nadoknadimo izgubljeno.

Na san, razumljivo, utječe jako puno vanjskih faktora. Možda ste pod stresom zbog poslovnih obaveza, možda ste si poremetili bioritam, jedete previše kasno navečer ili pijete puno kave i to vas drži budnima predugo ili vas muči neki treća životna stavka… Ali kada ste sve uspjeli dovesti u red, ustabiliti raspored spavanja i mislite da ste pronašli rješenje za problem, a poboljšanja nema, onda definitivno možete za to okriviti svoj krevet, madrac ili jastuk. Ili sve zajedno u kombinaciji.

Koliko god potraga za savršenstvom bila dugotrajna i iscrpljujuća, možete biti sigurni da kad jednom pronađete onu pravu kombinaciju za sebe, da će se stvari zaista promijeniti na bolje. Sve što vam za dobar san treba su udoban madrac, odgovarajući krevet i jastuk i vaše uživanje u jednoj trećini života može početi.

Perfecta Dreams Premium salon

Jedno novo mjesto nedavno je otvoreno u centru Zagreba, gdje na jednoj adresi i u ugodnom ambijentu, možete bez žurbe razgledavati i tražiti savršen krevet za sebe. Perfecta Dreams Premium salon je drugačiji od drugih, što interijerom, što ponudom.

Topli tonovi hrasta na podu i na nekim elementima zidnih dekora, nadopunjeni su luksuznim tapetama brenda Wall & Deco te posebnim dekorativnim dijelovima od islandskog lišaja. U prostoru je posebna pozornost posvećena rasvjeti, a glazba i mirisi pačulija u interijeru su već dio standardne priče Perfecta Dreams salona te doprinose ugođaju pri kupovini.

Glavna zvijezda salona definitivno je prvi flying bed u Hrvatskoj: Carpe Diem krevet Vindo iz grupacije Hilding Anders. Spektakularan i jedinstven krevet koji je savršena kombinacija luksuzne udobnosti i stilskog dizajna, krevet koji se svim parametrima prilagođava isključivo vama i koji je stvarno napravljen bez vidljivih nogica. Ručno je izrađen u Švedskoj i opremljen naprednom tehnologijom kojom se osim s upravljačima, može upravljati pomoću aplikacije ili glasovne naredbe. Ovaj vas krevet može i masirati, a odlična je stvar da dolazi opremljen noćnom LED rasvjetom koja je zaista vrlo praktična.

Carpe Diem krevet Vindo

Udobni kreveti koji postaju trendi fokus vaše spavaće sobe

No osim kreveta Vindo, duž salona predstavljeni su kreveti iz Španjolske, Italije i iz domaće hrvatske proizvodnje koji prate trendove spavanja na povišenim box spring bazama ili s podiznim podnicama sa sandukom u bazi kreveta. Još jedan veliki trend u uređenju spavaćih soba su naglašena uzglavlja, a u Perfecta Dreams Premium salonu možete pronaći nove prototipove u art deco stilu ili namjerno predimenzionirana uzglavlja s pažljivo biranim i proizvedenim detaljima od furnira ili doradnim detaljima tapeciranim u tkaninu.

Posebnost Perfecta Dreams Premium salona je ponuda koja je raspoređena tako da u trenu možete zamisliti kako bi se određeni krevet uklopio u vaš interijer, a istovremeno vam može dati i ideje kako spavaću sobu urediti. Svaki je krevet okružen detaljima, prekrivačima, dekicama, jastucima, noćnim stolićima, rasvjetom i ukrasnim dekoracijama koji pružaju cjelovit pogled na vaš potencijalni odabir.

Kada je riječ o madracima, u salonu ćete isprobati samo najbolje od najboljeg – novu premium liniju koja podiže razinu udobnosti na najvišu stepenicu namećući inovativne jezgre prilikom razvoja proizvoda, pažljivim odabirom tkanina i materijala na kojima ćete poželjeti sanjati.

Nemojte dugo čekati prije prvog posjeta – Perfecta Dreams Premium salon nalazi se na adresi Frankopanska 4, a na službenoj stranici doznajte sve o cjelokupnoj Perfecta Dreams ponudi.

Foto: Sanja Bistričić

Učitati još
Zatvori