Posteri europskih gradova za sve ljubitelje putovanja
Posteri europskih gradova za sve ljubitelje putovanja

Posteri europskih gradova za sve
ljubitelje putovanja

Posteri su posljednjih nekoliko godina najpopularniji i najefektniji način ukrašavanja zidova. Bez obzira kakav stil uređenja interijera preferirate, s posterima ne možete pogriješiti. Osim što će svakom interijeru dati poseban štih, posteri su često jednostavan način na koji možete podići svoj životni prostor i dati mu upečatljiv makeover.

Ako ste zaljubljenik u putovanja, vjerojatno vam teško pada nemogućnost istraživanja svijeta. No, s ovim posterima moći ćete uživati u pogledu kroz prozore nekih od najljepših europskih gradova bez da napuštate vlastiti dom. Upravo to je cilj kolekcije Window With A View londonskog brenda Paper and Cities.

Posteri s pogledom u svijet

Kolekcija se sastoji od postera pet europskih gradova, od Pariza, Venecije, Londona do Amsterdama i Lisabona. Ručno oslikani na visokokvalitetnom papiru, printevi dolaze u dvije veličine (A3 i A4) i predstavljaju savršenu zidnu dekoraciju za svakog putoholičara. Pariški krovovi, venecijanski kanali ili londonske šarene fasade su neki od motiva koji će izgledati super na svakom zidu. U kolekciji postoji i set od 5 razglednica s istim printevima, tiskanim na papiru formata A6. I njih možete uokviriti, poslati nekome ili pokloniti.

Paper and Cities je neovisna tiskara i papirnica iz Londona, koju je pokrenuo strastveni putoholičar, fotograf i bloger Alex Zouaghi. Osim spomenute nove kolekcije, u njihovom webshopu pronaći ćete razne druge postere i razglednice s prepoznatljivim motivima gradova iz cijelog svijeta koje su djelo nadarenih i neovisnih umjetnika. Kupnjom svakog proizvoda činite i dobro djelo jer će tiskara u vaše ime posaditi jedno drvo kako bi pomogla zaštititi naš planet. Paper and Cities u svojoj ponudi ima i kolekciju šarmantnih crno-bijelih rokovnika.

Sve proizvode dostavljaju u Hrvatsku, a možete ih pregledati i naručiti putem web stranice.

Foto: Paper and Cities

Preporuka

Zatvori