Ozbiljno dobar grčki hotel u kojemu se nalaze stolci s hrvatskim potpisom

Ozbiljno dobar grčki hotel u kojemu se
nalaze stolci s hrvatskim potpisom


Casa Cook hotel toliko je lijep i moderan da biste u njemu poželjeli provesti cijelo ljeto. Sobe klasične ljepote s pogledom na vrt, bazen i egzotično bilje osiguravaju odmor kao iz bajke. Cjelokupni interijer hotela inspiriran je tradicionalnom grčkom estetikom. Također, autentična grčka otočna arhitektura čini ovo mjesto toliko poželjnim.

Riječ je ogromnom kompleksu u kojemu je smješteno 100 soba, od onih malih, ušuškanih udobnih soba za opuštanje do raskošnih i luksuznih vila. Cjelokupni dojam je zaokružen predivnim bazenom u kojemu se gosti mogu opuštati i uživati u privatnosti.

Ugodan prostor u kojemu bismo poželjeli ostati zauvijek

Terasa s mediteranskom pergolom, stvorit će ambijent savršen za lijena poslijepodneva i uživanje u grčkom zraku i mirisnom bilju. Sobe su opremljene svime što će vam na odmoru zatrebati, od besplatne wifi mreže, minibara s finim pićima, udobnim krevetom i lijepim ambijentom u kojemu ćete se osjećati aristokratski. A takva je i kupaonica, udobna, lijepa i luksuzna, baš za uživanje i opuštanje nakon aktivnog dana. Jutra u ovakvom prostoru jamče savršen dan.

Stilski je sve prilagođeno prirodi i okruženju koje s lakoćom šarmira.

Hrvatski stolci za dozu ekstravagancije

Ono što je također posebno u ovom stilski vrlo eksluzivnom hotelu jest činjenica da je opremljen dizajnerskim stolcima iz Hrvatske. U sobama su vrlo lijepi primjerci Prostoria Polygon Easy Chairs stolaca koji cijelom prostoru daju dozu ekstravagancije i jedinstvenosti.

Namještaj je pomno biran kako bi se postigao cozy ugođaj. Sklad i harmonija Casa Cook hotela je sve što biste željeli od smještaja tijekom idealnog godišnjg odmora. Čistim linijama i kompaktnim komadima namještaja od prirodnih materijala gdje dominira kamen, drvo, mramor te rafija i ratan, u prostoru je postignut ugođaj odmjerenosti, ali i skupocjenosti u isto vrijeme.  Atraktivna lokacija i atraktivno uređenje ovog hotela svakako je mjesto koje upisujemo na svoju listu želja.

Foto: Casa Cook

Učitati još
Zatvori