Ovo je top 15 Instagram profila koji će obožavati svi ljubitelji lijepih interijera

Ovo je top 15 Instagram profila koji će obožavati svi ljubitelji lijepih interijera

Uređenje interijera često je zahtjevan posao, a u potrazi za inspiracijom pretraživat ćemo bespuća interneta sve dok ne pronađemo stil koji nam se najviše sviđa. Volite li slijediti trendove ili ste pak dosljedni sebi, ono što bi jedino trebalo biti konstantno je praktičnost i udobnost. Kada dom opremimo detaljima koji su svojstveni samo nama, a da pritom ne izgubimo na praktičnosti možemo reći da smo napravili dobar posao. 2021. je u trendovskom smislu potpuno slobodna. Što god da se odlučite jedino pravilo je da nema pravila.

Uredite svoj interijer

Kada su u pitanju dizajnerski interijeri često ih možemo samo gledati i maštati kako bi se oni uklopili u naš životni stil. Neki ljudi cijeli svoj život posvete uređenju interijera pa upravo zbog toga postaju inspiracija drugima. No što čini dobar interijer. Potrebno je zadovoljiti nekoliko osnovnih uvjeta. Prvi je svakako praktičnost. Neka svaki predmet u vašem stanu, čak i onaj dekorativni ima neku funkciju. Vaze skulpture često su upravo dobar primjer kako neki predmet osim estetske može imati i funkcionalnu svrhu. Kada razmišljate o pohranjivanju stvari razmislite o više funkcionalnim stolićima sa sustavima za odlaganje, sofama sa spremištima ili ugradbenim ormarima – što više uštedite prostor i dobijete na njegovoj prostranosti on će prodisati, a i vi skupa s njim.

Detalji su važni

Detalji su ono što svaki prostor čini različitim. Umjetnička djela koja vi volite, likovni radovi vaše djece, vaše omiljene ploče složene na lijepu dizajnersku policu, deka koju je isplela vaša baka – sve su to sitnice koje će prostoru dati dušu i zaokružiti cijelu priču. Ako ste taman u raspoloženju za male kozmetičke radove ili pak velike renovacije, inspirirajte se našom listom 15 top Instagram profila za dizajn interijera koje obožavamo pratiti.

Učitati još
Zatvori