Ovi preslatki jastučići u obliku školjke bit će šarmantan detalj u svakom domu

Ovi preslatki jastučići u obliku školjke bit će šarmantan detalj u svakom domu

Ovi jastučići u trenutku su privukli našu pozornost na Instagramu, pa smo si dali truda istražiti tko stoji iza njih, o kakvom se brendu radi i možemo li ih naručiti u Hrvatsku.

Moi Mili jastučići u obliku lepeze

Riječ je o proizvodu poljskog brenda Moi Mili, koji je postao poznat upravo po svojoj kolekciji ovih šarmantnih jastučića. Na svojim stranicama navode kako su ovi asesoari stvoreni za sunčane, tople interijere u boho stilu, a sjajne tkanine i retro dodaci donijet će jedinstvenu atmosferu u vaš stan.

Jastuci i školjke od baršuna izgledat će prekrasno na kauču od velura ili na velikoj fotelji od ratana. Posebno mjesto zauzet će u sobama vaših klinaca.

Svaki jastuk je čvrst i napravljen je od visokokvalitetne sive baršun tkanine. Unijet će morsku atmosferu u bilo koji interijer, a lijepo će izgledati i na terasi u ljetnim vrućinama. Brend preporučuje da napravite setove od nekoliko jastuka.

Unutar jastuka je antialergijska ispuna, a sam jastuk može se sigurno oprati u perilici rublja, jer umetak ne gubi fluidnost i elastičnost. Izdržljivi i kvalitetni, Moi Mili proizvodi mogu se pohvaliti najvećom izdržljivošću i kvalitetom. Mogu se naručiti ovdje, a svaki jastučić otprilike dođe 250 kuna.

Foto: Moi Mili

Učitati još
Zatvori