Ovako bi kultni stan Carrie Bradshaw izgledao danas

Ovako bi kultni stan Carrie
Bradshaw izgledao danas

Od trenutka kada je serija davne 1998. godine krenula s prikazivanjem, Seks i grad je redovito okupirala maštu svih koji su je sa zanimanjem pratili. Iako je radnja uvijek bila napeto ispunjena muško-ženskim odnosima, nerijetko su u prvi plan dospijevali i drugi elementi produkcije. Prvi je, naravno, onaj modni, gdje se svaki outfit i dan danas gleda pod povećalom, analizira i hvali za svoju progresivnost, a drugi se uvijek usmjeravao na interijere.

Iako znamo da su životni stil i navike glavnih likova potpuno nerealni, njihove smo stanove promatrali s čežnjom. Posebice onaj Carrie Bradshaw, na Upper East Sideu sa stepenicama ispred kojih se danas s oduševljenjem slikaju sve ljubiteljice serije. Jednosobni stančić utjelovio je ono sve što želimo u jednom ženskom stanu – veliki krevet koji zauzima centralnu poziciju u sobi, radni kutak okružen foteljama za druženje s prijateljima, kuhinju, kupaonicu i ono najvažnije – walk in ormar u kojem je Carrie pomno čuvala sve svoje outfite.

Stan Carrie Bradshaw u skladu sa svim trendovima

Njegovo uređenje bi se lako moglo prenijeti u današnje doba, no stranica Modsy, specijalizirana za izradu 3D modela interijera prema vašim željama, odlučila je prikazati kako bi stan Carrie Bradshaw izgledao u današnje vrijeme. Svi glavni elementi su tu, ali u znatno moderniziranijem izdanju. Spoj nordijskog stila sa 60-im godinama koje je voljela Carrie rezultirao je jako chic prostorom u kojem se ističu minimalističke fotelje, popularna sivo-ružičasta paleta boja s izletima u neke jarke nijanse te reinterpretirani boho.

A post shared by Modsy (@modsydesign) on

Svi trendi komadi našli su svoje mjesto u stanu, a možda se najviše razlikuje kutak posvećen druženju s prijateljima. Prelistajte Instagram fotografije, ali i usporedbu sa setom iz serije – koji vam se stan više sviđa?

Foto: Instagram, Sex & The City

Učitati još
Zatvori