Ovaj skandi dom od 111 kvadrata osvaja na prvi pogled

Ovaj skandi dom od 111 kvadrata
osvaja na prvi pogled

Često se pri uređenju doma inspiriramo skandinavskim interijerima. Jasne i čiste linije, namještaj od prirodnih materijala i svijetle i nježne boje karakteristike su nordijskog stila i s njima jednostavno ne možete pogriješiti. Ovaj stan ima upravo sve to i može vam poslužiti kao sjajna inspiracija ako krećete u preuređenje.

Nova sezona sa sobom nosi i promjene u našim domovima. Krenut ćemo s velikim pospremanjima i reorganizacijom prostora, a nerijetko možemo učiniti puno s nekoliko malih detalja. Skandinavski stil odiše profinjenošću upravo zbog tih detalja. Svijetle boje, kako na zidovima tako i na namještaju, dat će prostoru otvorenost i prozračnost, a sitni minimalistički detalji taj dizajnerski touch. Pletene košare i cvijeće u decentnim vazama, unijet će dašak prirode u vaš dom, a minimalistički posteri na zidu pretvorit će vaš prostor u pravu malu galeriju. Poigrajte se prirodnim materijalima i obavezno unesite cvijeće kako bi razbili monotoniju.

Važno je da osigurate dovoljno svjetla, a ako to i nije potpuno moguće ogledala će vam u tome pomoći. Kada su u pitanju zavjese i posteljine, neka i one budu svijetle, boje pijeska ili nježnih zemljanih tonova. Što više prirodnih materijala, to bolje. Drvene grede, stolići i jednostavne metalne konstrukcije odlike su tog skandinavskog stila.

Poigrajte se lampama i svijećama jer je upravo ta blaga svjetlost odlika svakog cosy doma. Važno je i dobro organizirati prostor, a tu su idealna pametna rješenja za odlaganje. Veliki mekani tepisi, dekice i jastučići nezaobilazni su detalji koji će svakom domu dati toplinu. Na kraju, nemojte zaboraviti svojim biljkama osigurati dobro mjesto u stanu, a izaberite one koje će najbolje odgovarati vašem tempu života. Inspirirajte se ovim Instagram profilom i krenite u preuređenje.

Preporuka

Zatvori