Ovaj skandi dom od 111 kvadrata osvaja na prvi pogled
Ovaj skandi dom od 111 kvadrata osvaja na prvi pogled

Ovaj skandi dom od 111 kvadrata
osvaja na prvi pogled

Često se pri uređenju doma inspiriramo skandinavskim interijerima. Jasne i čiste linije, namještaj od prirodnih materijala i svijetle i nježne boje karakteristike su nordijskog stila i s njima jednostavno ne možete pogriješiti. Ovaj stan ima upravo sve to i može vam poslužiti kao sjajna inspiracija ako krećete u preuređenje.

Nova sezona sa sobom nosi i promjene u našim domovima. Krenut ćemo s velikim pospremanjima i reorganizacijom prostora, a nerijetko možemo učiniti puno s nekoliko malih detalja. Skandinavski stil odiše profinjenošću upravo zbog tih detalja. Svijetle boje, kako na zidovima tako i na namještaju, dat će prostoru otvorenost i prozračnost, a sitni minimalistički detalji taj dizajnerski touch. Pletene košare i cvijeće u decentnim vazama, unijet će dašak prirode u vaš dom, a minimalistički posteri na zidu pretvorit će vaš prostor u pravu malu galeriju. Poigrajte se prirodnim materijalima i obavezno unesite cvijeće kako bi razbili monotoniju.

Važno je da osigurate dovoljno svjetla, a ako to i nije potpuno moguće ogledala će vam u tome pomoći. Kada su u pitanju zavjese i posteljine, neka i one budu svijetle, boje pijeska ili nježnih zemljanih tonova. Što više prirodnih materijala, to bolje. Drvene grede, stolići i jednostavne metalne konstrukcije odlike su tog skandinavskog stila.

Poigrajte se lampama i svijećama jer je upravo ta blaga svjetlost odlika svakog cosy doma. Važno je i dobro organizirati prostor, a tu su idealna pametna rješenja za odlaganje. Veliki mekani tepisi, dekice i jastučići nezaobilazni su detalji koji će svakom domu dati toplinu. Na kraju, nemojte zaboraviti svojim biljkama osigurati dobro mjesto u stanu, a izaberite one koje će najbolje odgovarati vašem tempu života. Inspirirajte se ovim Instagram profilom i krenite u preuređenje.

Učitati još
Zatvori