Ovaj namještaj južnoafričkog brenda Bloc Outdoor odmah ćete poželjeti imati

Ovaj namještaj južnoafričkog brenda Bloc
Outdoor odmah ćete poželjeti imati

Bloc-Outdoor-6

U Zagrebu se otvorio showroom i trgovina južnoafričkog brenda ekskluzivnog visokokvalitetnog vanjskog namještaja Bloc Outdoor. Na Radničkoj cesti 1a u srcu zagrebačke poslovne zone, trgovina se prostire na 300 kvadrata, a pametno uređena nudi puno više od samo izloženog namještaja. Naime cijeli prostor je zamišljen kao mjesto za razna događanja, kvalitetne vinske večeri i press druženja, a naravno na licu mjesta možete razgledati visoko kvalitetan ručno rađeni namještaj koji se osim vrhunskim dizajnom odlikuje kvalitetom i praktičnošću. Posjetili smo ga ovaj tjedan i među odličnim komadima pronašli svoje favorite u koje smo se odmah zaljubili.

Bloc-Outdoor-8-1
Bloc-Outdoor-3
Bloc-Outdoor-7
Bloc-Outdoor-4

Bloc Outdoor

Bloc Outdoor etablirana je južnoafrička tvrtka koju je u Cape Townu, 2011. osnovao Jacques Drake. Posebna je po tome što dizajnira, proizvodi i isporučuje visokokvalitetni vrtni namještaj za kućnu i hotelijersku industriju. Nude veliki izbor proizvoda izrađenih u njihovim tvornicama u Cape Townu i Johannesburgu u Južnoafričkoj Republici, zajedno s pažljivo odabranim proizvodima drugih međunarodnih proizvođača. Svaki je proizvod prekrasno izrađen od visokokvalitetnih materijala koji će zasigurno obogatiti vaš životni prostor.

Bloc-Outdoor-9
Bloc-Outdoor-11

Vrhunski materijali

Ono što osim visokog dizajna i posebne estetske vrijednosti odlikuje ovaj namještaj, vrhunski su materijali. Drvo, keramika, ručno pletene stolice te materijali koji ne propuštaju tekućinu garancija su dugotrajne kvalitete. Ove sofe i fotelje dizajnirane su tako da izgledom savršeno pristaju i u dnevnom boravku, a namijenjene su za vanjske površine. Cilj proizvodnje ovakvih komada namještaja je da ne moramo brinuti o padalinama, prolivenom vinu, vlazi – ovaj namještaj će bez problema podnijeti različite vremenske uvjete, a svojom udobnošću će vas, kao što je i nas, osvojiti na prvu.

Bloc-Outdoor-20
Bloc-Outdoor-21
Bloc-Outdoor-22
Bloc-Outdoor-23
Bloc-Outdoor-24

Obogatite život na otvorenom

Ovi komadi namještaja osmišljeni su kako bi obogatili vaš život na otvorenom. Možete birati između različitih proizvoda koji su dizajnirani modularno, tako da možete sami slagati svoje garniture. Ergonomske proporcije jastuka garantiraju udobnost, a čist minimalan izgled drveta savršeno će se uklopiti na svaku terasu, moderan balkon ili kuću za odmor. Aluminijski okviri premazani prahom osim što su kvalitetni, iznimno su estetski, tako da ćete vaše garniture poželjeti imati i u interijeru. Ovaj showroom, jedini u regiji, možete posjetiti u Radničkoj 1A ili na njihovoj web stranici.

Bloc-Outdoor-25-1
Bloc-Outdoor-30
Bloc-Outdoor2
Bloc-Outdoor-1

Foto: Sanja Tušek

Učitati još
Zatvori