Ove prekrasne vile smjestile su se u srcu Dalmatinske zagore

Ove prekrasne vile smjestile su se u
srcu Dalmatinske zagore

Bandelli Villas luksuzni je kompleks smješten u Dalmatinskoj zagori u malom mjestu Oklaj. Netaknuta priroda ove, sve atraktivnije, turističke regije, svjež zrak i potpuna privatnost komfornih vila, dobitna su kombinacija za sve one koji se žele odmoriti od grada, zaboraviti na stres i uživati punim plućima.

Odmor iz snova

Kompleks čine dvije vile čiji interijer odiše elegancijom i luksuzom, ali i posebnom toplinom koja boravak u njima pretvara u pravo ‘cozy’ iskustvo. Svaka vila ima dvije spavaće sobe, veliko dvorište, grijani bazen i igralište za djecu. Prekrasna drvena sjenica u neposrednoj blizini poziva na druženje uz roštilj na otvorenom ili čaroban doručak na jutarnjem suncu.

Tu ćete pronaći i pravu malu wellness oazu koja će vaš boravak pretvoriti u pravi odmor za dušu. Uživajte uz čašu vina u prostranom jacuzziju s pogledom na očaravajuću prirodu ili se opustite u komfornoj sauni. Za sve ljubitelje sporta i fizičke aktivnosti, tu je i teretana opremljena različitom sportskom opremom. U okolici vila, na udaljenosti od samo 5 km, nalaze se pravi turistički dragulji poput Nacionalnog parka Krka. Ako ste ljubitelj aktivnog odmora ili jednostavno želite iskusiti oboje, isplanirajte izlet u prirodu i stvorite nezaboravne trenutke s obitelji i prijateljima.

Vlasnici kompleksa, supružnici Bandalo, uredili su vile s velikom ljubavi i kako navode, istinskom željom da u ovim neizvjesnim i teškim vremenima, gostima budu oaza istinskog mira i mjesto povratka k sebi. Ovdje potražite detalje.

Foto: Bandelli Villas

Učitati još
Zatvori