Novi zagrebački showroom s cool namještajem

Novi zagrebački showroom s
cool namještajem

Gazzda

Gazzda

U potrazi za lijepim komadima s kojima želimo upotpuniti vlastiti interijer, ponekad treba razmišljati izvan okvira. A to je sada moguće u novom zagrebačkom showroomu namještaja s imenom OUTOFBOX koji se nalazi u ulici Ivana Cankara 11.

Redesign

Redesign

OUTOFBOX

Njihov je cilj svojim kupcima ponuditi lijepe dizajnerske komade namještaja po pristupačnijim cijenama, zbog čega su ušli u suradnju s dizajnerskim studijem iz Berlina Design Schneider, ali i domaćim brendovima i imenima. Među njima se ističu Regeneracija Zabok, Udruga Kamensko i Etno Motiv, Redesign te sarajevski Gazzda. Iz suradnji se rađaju novi komadi namještaja koji sa sobom nose posebnosti koje u komercijalnim trgovinama ipak ne možete pronaći ili OUTOFBOX postaje prodajni kanal za neke brendove kojih na našem tržištu inače nema.

Gazzda

Gazzda

U planu su proizvodi koji će se razvijati iz ideja mladih dizajnera što će OUTOFBOX učiniti platformom za nova, kvalitetna i inovativna rješenja uz koje će se dizajneri moći promovirati.

Opremate li upravo svoj prostor, navratite na gore navedenu adresu i možda otkrijete baš onaj komad koji ste dugo tražili. Showroom možete pronaći i na Facebooku te Instagramu.

Gazzda

Gazzda

Foto: OUTOFBOX

Učitati još
Zatvori