Kako ovih dana još lakše imati ugodan i čist dom?

Kako ovih dana još lakše imati
ugodan i čist dom?

Osjećati se dobro kod kuće znači osjećati se dobro u svom životu pa svi težimo od vlastitog doma napraviti ugodnu i mirnu oazu gdje ćemo se opustiti nakon napornog radnog dana.

Zbog užurbanog ritma svakodnevice, još donedavno nismo imali puno vremena preko tjedna koje bismo provodili kod kuće, a čišćenje i pospremanje obično je bilo rezervirano za vikende. Nakon poslovnih i svih drugih dnevnih obaveza, tko je imao volje posvetiti se kućanskim poslovima? I kuhanje nam je više bila potreba nego aktivnost u kojoj uživamo pa smo uvijek težili receptima za koje nam treba minimalno vremena da ih pripremimo, sa željom da napravimo što manje nereda u kuhinji.

Međutim, posljednjih mjesec dana to se promijenilo i vlastiti dom postao nam je skoro pa jedino mjesto na kojem provodimo svoje vrijeme. Dnevni boravak sad nam je i kućni ured i mjesto gdje se opuštamo nakon posla, a kuhinja više nije samo usputna stanica za prvu jutranju kavu ili spremanje brzinske večere. Potreba za ugodnim i čistim životnim prostorom ovih je dana veća nego ikad pa puno više pažnje i vremena posvećujemo pospremanju i čišćenju. Sada se napokon možemo posvetiti i kuhanju pa su mnogi od nas vrijeme u izolaciji iskoristili za isprobavanje svih onih recepata koje smo oduvijek željeli isprobati, ali nismo imali dovoljno vremena.

Sve ovo znači i povećano korištenje sredstava za čišćenje, krpa, kuhinjskih ubrusa, višenamjenskih papirnatih ručnika i toaletnog papira, pa nam je svima važno pronaći i odabrati one najučinkovitije.

Ola’la papirna konfekcija život kod kuće čini lakšim i boljim

Kad su u pitanju papirnati ručnici i toaletni papir, naš odabir je Ola’la, prvi hrvatski brend papirne konfekcije tvrtke DELT papir, kompanije koja proaktivno i inovativno razvija papirnu konfekciju za domaće, ali i za strana tržišta. Ola’la se od 2003. godine neprestano razvija i stvara vrhunsku papirnu konfekciju za svako kućanstvo kojem su prioriteti poput beskompromisne čistoće doma i nježne, ali pouzdane higijene visoko na ljestvici. Od Ola’la salveta brend se razvio u nekoliko kategorija vrhunskih papirnatih proizvoda koji su izrađeni inovativnim tehnologijama, od čiste celuloze, a krasi ih iznimna mekoća i čvrstoća papira, upravo ono što treba svakom kućanstvu.

Ola’la kuhinjski ručnici posebno su razvijeni kako bi svaki dom bio savršeno čist. Upijaju svaku mrlju, a zahvaljujući mirisu limuna, svaki će dom uvijek biti svjež. Tu je i Ola’la Calorie absorber, beskonkurentan proizvod u svom segmentu u Hrvatskoj. Ola’la Calorie absorber kuhinjski ručnici s iznimnom moći upijanja jedini su kuhinjski ručnici koji imaju potvrdu neovisnog laboratorija o količini upijenog jestivog ulja (dva ručnika upijaju čak 280 kcal).

Osim u kuhinji, papirnati ručnici dobro nam dođu i u svim ostalim prostorijama, a omiljeni proizvod u ovoj kategoriji nam je Ola’la jumbo višenamjenski ručnik.

I kada već spominjemo papirnate ručnike, ne možemo zaboraviti ni toaletni papir, koji je jedna od najtraženijih potrepština posljednjih tjedana. Ola’la Flowers troslojni premium toaletni papir izrađen je od 3 sloja čiste celuloze, a karakterizira ga mekoća dodira na koži i čvrstoća svakog listića.

Sve dodatne informacije o Ola’la brendu možete pronaći ovdje, a on će se svojim papirnim asortimanom pobrinuti da vaš dom ovih dana bude najugodnije mjesto za život.

Pratite nas na Instagramu, jer smo za troje čitatelja pripremili tromjesečnu zalihu Olala papira koju ćemo vam darovati – natječaju se možete pridružiti ovdje.

Foto: Unsplash, Delt papir, Journal.hr

Učitati još
Zatvori