Odmah bismo uselili u ovaj prekrasan zagrebački stan
Odmah bismo uselili u ovaj prekrasan zagrebački stan

Odmah bismo uselili u ovaj
prekrasan zagrebački stan

Predmet uređenja interijera je stan za preslatku tročlanu obitelj lociran na zagrebačkoj Šalati, a potpisuje ga studio za uređenje interijera Dizajn 911 Sastoji se od dnevne zone, dječje sobe, glavne spavaće sobe, radne/garderobne sobe te kupaonica.

Dnevna zona je neutralnih tonova uz naglasak na Nero marquinia mramor i cognac detalje. Kuhinja je rađena na mjeru te se proteže sve do dnevnog boravka na koji se nastavlja s antracit bibliotekom uz naglasak LED rasvjete integrirane u same police.

Dnevnim boravkom dominira nama najdraža garnitura na tržištu, Ditre Italia model Sanders. Ova garnitura je posebna po tome što ima kompletno pomične naslone pa tako prema trenutnom raspoloženju možete prilagoditi način sjedenja/ležanja”, otkrivaju iz studija Dizajn 911.

Master soba je kombinacija bijele boje, furnira u toploj nijanski hrasta te antracit sive tkanine na krevetu.

“S obzirom na to da je klijentica htjela toaletni stol, isti smo smjestili pored kreveta da ujedno služi i kao noćni ormarić te iza njega stavili kaljeno ogledalo od poda do stropa. Zid iza kreveta smo naglasili tapetom i visilicama koje su idealne za čitanje knjige”, otkrivaju.

Dječja soba je zamišljena kao savršeni kutak za jednog dječaka, mjesto gdje će se satima igrati, odmarati i učiti. Krevet je smješten između 3 zida, a kako bi postigli lounge efekt opasan je uzglavljem na mjeru. Tonovi koji prevladavaju ovom sobicom su bijela, zagasito zelena i topli dekor hrasta.

Radna soba je postala ujedno i garderoba na radost klijentice. U ovoj prostoriji su rađeni svi ormari na mjeru, a prostor je upotpunjen tepihom, samostojećim ogledalom, tabureom te uvijek aktualnim Caboche lusterom od Flosa.

Foto/vizualizacija: Dizajn911

Učitati još
Zatvori