Novi adults only hotel u samom centru Šibenika

Novi adults only hotel u samom
centru Šibenika

Hotel Heritage King Kresimir posebna je poslastica za one koji su skloni profinjenom odmoru. Ovdje gosti mogu uživati u  kvaliteti usluge, udobnom smještaju i okruženju koje zrači prirodnom ljepotom. Hotel je smješten u palači iz 19. st. što dodatno naglašava luksuznost i šarm ovoga mjesta.

Interijer hotela Heritage

Elegantno namještene sobe klimatizirane su, a rasvjeta u njima je osmišljena tako da uvijek stvara romantično svjetlo u prostoru idealnom za odmor i uživanje. Posebno je praktično što se i klimom, svjetlom i TV-om upravlja putem tableta dobivenog prilikom prijave. Gosti pomoću njega mogu zatražiti uslugu batlera ili se obratiti osoblju na recepciji. Sve sobe imaju modernu kupaonicu s tušem bez praga i bideom s elektroničkom regulacijom topline. Prevladavaju nježne boje i zemljani tonovi koji svojom nenametljivošću naglasak stavljaju na opuštanje.

Gastronomija

Hotelski à la carte restoran nudi specijalitete lokalne i mediteranske kuhinje u kojimas e može uživati i na terasi. Švedski stol za doručak poslužuje se svakog jutra u restoranu, a recepcija je otvorena 24 sata dnevno.

Znamenitosti u blizini hotela

U neposrednoj blizini hotela King Kresimir Heritage nalazi se nekoliko znamenitosti. Posebnu pažnju privlače stara gradska vijećnica, tvrđava Šubićevac i crkva Sv. Barbare. Gradski muzej Šibenik i katedrala Sv. Jakova nalaze se na svega 2 minute hoda.

Ovaj hotel jamči posesbnu posvećenost gostu i privatnost u kojoj mogu uživati baš na način kako su zamišljali idealan godišnji odmor, a ušuškana soba po guštu pravog hedonista može se rezervirati putem stranice booking.com.

Foto: Heritage Hotel Šibenik

Učitati još
Zatvori