Zara Home ima novu bezvremensku kolekciju detalja za dom
Zara Home ima novu bezvremensku kolekciju detalja za dom

Zara Home ima novu bezvremensku
kolekciju detalja za dom

Ljeto je u punom zamahu, a samim time stigla je i špica sezone. Mnogi su ove tople dane i godišnje odmore odlučili provesti uz obalu mora. No nestabilno vrijeme podsjeća nas da nam je jesen sve bliže, a s novom kolekcijom Zara Home potrudila se da nam one tmurnije dane razvedri.

Ušuškavanje ispod toplog pokrivača, ispijanje omiljenih napitaka, zajednička višesatna druženja za blagovaoniskim stolom… Sve su to stvari u kojima volimo uživati u slobodno vrijeme koje provodimo kod kuće. Kako bismo uživali u nježnim paletama boja i laganim materijalima nakon povratka s godišnjih, zavirili smo u novu kolekciju.

Stigla je nova Zara Home kolekcija

Iako jednostavna, nova Timeless kolekcija ispunjena je posebno odabranim detaljima – rafinirana i skladan, a zahvaljujući mješavini prirodnih materijala i tekstura, stvara se osjećaj topline doma u kojem ćemo rado provoditi kišne i tmurne dane.

Novu kolekciju prati i predivan editorijal u kojem je savršeno predstavljena ideja kolekcije stvaranja skladnog prostora pomalo mediteranskog izgleda u kojem ćete se istovremeno osjećati baš kao doma – ugodno, opušteno i toplo.

Iako je cijeli editorijal iznimno jednostavan, statement detalji daju mu dodatnu dozu topline i karaktera. U nastavku donosimo cijeli editorijal, a kolekciju možete pronaći i istražiti u Zara Home web shopu i trgovinama.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori