H&M Home upravo je otvorio predivnu samostalnu trgovinu u Parizu

H&M Home upravo je otvorio predivnu
samostalnu trgovinu u Parizu

H&M Home u posljednjih je nekoliko godina doživio snažan uzlet, a to definitivno može zahvaliti dizajnerima koji su preuzeli koncipiranje novih H&M Home kolekcija. One su u tom razdoblju značajno evoluirale i ne samo da su postale bolje, već su počele i pratiti najnovije i najaktualnije trendove u uređenju doma.

Ako danas zavirite u webshop brenda, primijetit ćete sve one ‘it’ stvarčice za dom koje viđamo po lifestyle magazinima, kojima je doista teško odoljeti, jer ne samo da su privlačne dizajnom, već se isto tako mogu pohvaliti visokom kvalitetom. I sve to u nekom umjerenom cjenovnom rangu, po kojem je H&M i postao poznat.

Prva samostalna H&M Home trgovina u Francuskoj

Sada je došlo vrijeme da brend ode još jedan korak dalje. Iako smo u H&M Homeu navikli kupovati na putovanjima u strane zemlje, u kojima se brend dosad pojavljivao gotovo isključivo kao dio neke uobičajene H&M trgovine s odjećom, menadžment ovog švedskog modnog diva počeo ga je sve više izdvajati u zasebne concept trgovine. Novost je ova samostalna H&M Home trgovina koja je upravo otvorena u Parizu, prva takva u Francuskoj uopće. Nalazi se na adresi 14, boulevard de Capucines, a tek jedan pogled na nju dovoljan je da nas u potpunosti očara.

Ovo je nešto sasvim novo i zanimljivo, što će pokazati i razne lifestyle suradnje koje će se ovdje događati. Sami interijer vrlo je dekorativan, ženstven i chic, ima onu parišku vibru koju toliko volimo, a dućan se proteže na čak dva kata i više od 700 kvadrata. Ne samo da ima H&M dekoracije koje i mi u Hrvatskoj možemo kupovati putem webshopa, već ima i namještaj i rasvjetu, nama nažalost nedostupne, a jako, jako dobre. Prvi samostalni H&M Home dućan u Francuskoj može se pohvaliti i vlastitom cvjećarnicom te osim toga na policama zastupa i proizvode drugih cool dizajnerskih brendova. Ako navratite u Pariz, ovdje obavezno svratite na doživljaj!

Foto: H&M Home

Učitati još
Zatvori