Mirisi koji ovog proljeća vladaju Journalovim interijerom

Mirisi koji ovog proljeća vladaju
Journalovim interijerom

Proljeće je doslovno iza ugla, a našim interijerima počet će vladati prozračni prirodni materijali, ugodni mirisi i svježe cvijeće. Kada biramo mirise za dom ili urede važno nam je da su oni nježni, decentni, ali opet karakterni i da daju živost i identitet našem prostoru. Baš takvi su i Notes of Zagreb mirisi, koje koristimo već godinama i koji su postali svojevrsni zaštitni znak svakog Journal ureda dosad.

Mirisi koji osvajaju

Notes of Zagreb mirisi za dom inspirirani su Zagrebom. Njegovim romantičnim uličicama i trgovima, povijesnom jezgrom i urbanim identitetom. Sve ono što Zagreb skriva u svoj svojoj veličanstvenosti utkano je u mirise koji su tu da bi u vama probudili one najdublje emocije. Znamo da su mirisi ti koji nas mogu lansirati u najsretnije zakutke našeg uma, oni koji stvaraju emociju i oni koji na emociju podsjećaju. Odaberite i vi upravo one koji će vam svakodnevicu učiniti ljepšom, produktivnijom i sretnijom.

Notes of Zagreb u Journalovom uredu

Pri odabiru mirisa za dom ili ured koji odgovara točno vama, prvenstveno odaberite one koji neće biti agresivni, jer vrijeme provedeno u prostoru koji vas zagušuje jakim mirisom nikako ne može biti vrijeme koje će vas učiniti produktivnim. Birajte one note koje vam odgovaraju, i koje su zlatna sredina po pitanju upečatljivosti, kao i nježnosti i suptilnosti. U novi Journal ured, Notes of Zagreb difuzori i mirisne svijeće uklopili su se ne samo svojim mirisnim notama, već i izgledom. Minimalistički dizajn savršeno se slaže s nježnim i bijelim plohama u pomalo tvrdom industrijskom prostoru. Za naš prostor odabrali smo mirise Floral Square, The Witch of Grich i Le Jardin De Lenucci. Notes of Zagreb u svojoj ponudi ima difuzore za prostor, sprejeve, mirisne svijeće, mirisne sprejeve za tijelo te parfeme za kućne ljubimce koje je moguće pronaći na stranici www.notesofzagreb.com ili u trgovini u Skalinskoj ulici 2.

Učitati još
Zatvori